Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borderline személyiségzavarral...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline személyiségzavarral lehetséges kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van itt esetleg olyan, aki ezzel él és van kapcsolata/ilyen emberrel van kapcsolatban?

Elég összetett dolog maga ez a zavar is, illetve egy párkapcsolat is, szóval nem egyszerű igen nem válaszok érdekelnének, hanem inkább tapasztalatok.

2022. jan. 29. 15:52
1 2 3
 11/25 Noren1989 ***** válasza:
51%
*valamelyik személyisége, tudod 😅😂
2022. jan. 29. 17:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2022. jan. 29. 18:09
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

Diagnosztizált beteg vagy, esetleg pusztán feltételezés?

Amúgy a megoldás itt is ugyanaz, mint a legtöbb valamennyire eredményesen gyógyítható pszichés betegségnél: először terápia, utána az összes többi. Egy borderline-osnak a kapcsolat olyan, mint egy szenvedélybetegnek a drog. Ha nem tudod kezelni, ne legyen, mert vissza fog vetni. Illetve te fogod visszavetni magadat is és a másikat is az élet minden területén. Ha ennyire agresszív vagy, nem fogod tudni nem bántani a másikat. (Nézz végig a hozzászólókon. Többen egy borderline-os áldozatai.)

(Noren pedig ??)

2022. jan. 29. 18:28
 14/25 A kérdező kommentje:

Feltételezés, mely azon alapul, hogy számtalan cikket, leírást olvastam és nincs olyan pont, amely nem illik rám 100%ban.

(Megdöbbentő, hogy mennyire pontosan leírja a legapróbb személyiségjegyeimet is)

Persze van pszichológusom, neki is fel fogom vetni, hogy mit gondol erről.

2022. jan. 29. 18:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Édes szívem. Ezt (mint sok más komoly betegséget is) pszichiáter diagnosztizálja.
2022. jan. 29. 18:34
 16/25 A kérdező kommentje:

Édes szívem, tudom, oda is járok. Ettől függetlenül, ha valami úgy néz ki, mint egy alma, olyan a tapintása, mint egy almának, olyan az íze, mint egy almának, az igen nagy eséllyel alma.

Továbbá, ha esetleg nem is borderline, ám minden egyes tulajdonság igaz rám (ez ilyen formában azért érdekes), akkor azt hiszem így egyszerűbb feltenni a kérdést, mint hosszasan felsorolni, hogy milyen vagyok, illetve miket tettem.

2022. jan. 29. 18:39
 17/25 Noren1989 ***** válasza:

#13-ra, csak figyelgetem a vàlaszaid, illetve azt, h vagy rapszodikusan vàltozik a hasznossàgi mutatód, vagy van még egy Metamorphosis.

Ergo valamelyik 😅😂

2022. jan. 29. 18:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Látom itt is nagy sikere van metának :D
2022. jan. 29. 18:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedélybeteg troll vagyok, az az igazság. Most örülsz a coming out-nak?🤕
2022. jan. 29. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Nézd, nem diagnosztizálhatod önmagad. A betegségeket gyakran pszichiáterek is keverik, annyira hasonló az értékkészletük.

Másfelől ha bemantrázod magadnak, hogy borderline-os vagy, úgy is fogsz viselkedni. Amivel az a baj, hogy házipatikás cikkekből nem fogod megismerni. Dr. Mód könyvei nagyon jók a témában, ha érdekel.

2022. jan. 29. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!