Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségzavarral lehetséges kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van itt esetleg olyan, aki ezzel él és van kapcsolata/ilyen emberrel van kapcsolatban?
Elég összetett dolog maga ez a zavar is, illetve egy párkapcsolat is, szóval nem egyszerű igen nem válaszok érdekelnének, hanem inkább tapasztalatok.
2022. jan. 29. 15:52
21/25 anonim válasza:
En pl borderkent SOHA az eletben nem mennek bele kapcsolatba, mégha idehoznák elém a jelenlegi fuggosegemet aki szerelmet vallana, akkor is elküldeném, mert 1000x jobb egyedül lenni mint összejönni valakivel es odaadni neki magam, aki aztán fel ev múlva elhagy...
22/25 anonim válasza:
#10:
Babe, nem én tanácsoltam ma annak a szerencsétlennek, hogy kezdeményezzen annál a havercsajnál, aztán égette le magát mindenki előtt. Add meg a tiszteletet.😆
23/25 anonim válasza:
*Azt tegnap tanácsoltam
Komolyan itt rohadjon le a fejem,ha nem jóindulatból bátorítottam szerencsétlent, honnan kellett volna tudnom,hogy ez lesz a vége 🤣 Megbánni nem fogom,hogy ezt tettem!😂
24/25 anonim válasza:
Szerintem aranyos volt. Na meg vicceltem is.😅
Mindegy. Most még te vagy az én side-kickem.
Follow the leader.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!