Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy egyébként szimpatikus lánnyal, ha elmondaná, hogy borderline személyiségzavara van (de jár terápiára)?
Figyelt kérdés
A kérdés csak félig szól rólam, ugyanis nekem van párom, így nem ilyen szempontból érdekelnek a válaszok.2021. dec. 9. 22:25
1/37 anonim válasza:
Ahogy ismerem magam megmentőböl hamar àldozattà vàlnèk - nem.
2/37 anonim válasza:
Most ez a borderline az új divat itt az oldalon? Mostanában mindenki borderlineos. Régen meg mindenki nárcisztikus volt, de úgy látszik az már nem menő!
3/37 anonim válasza:
A borderline azért még enyhébb, mint egy bipoláris, szerintem. Bipolárissal nem járnék.
4/37 A kérdező kommentje:
Majd szólok a pszichológusomnak és a pszichiáteremnek, hogy egy ideig álljanak le, ne diagnosztizáljanak több borderlinet, legyen újra "menő" a nárcizmus...
2021. dec. 9. 22:35
5/37 A kérdező kommentje:
Engem sokáig félrediagnosztizáltak bipolárissal, páromnak is azt mondtam, mielőtt összejöttünk, hogy bipoláris vagyok.
2021. dec. 9. 22:37
7/37 anonim válasza:
Nem érdekelnek ezek a trendi betegségek. A viselkedése alapján dönteném el, hogy akarom-e jobban megismerni, vagy sem.
8/37 anonim válasza:
Ha van párod akkor hogy csak félig szól rólad? De amúgy engem nem zavarna, ha úgy egyébként tetszene akkor összejönnék vele, de persze ez függ attól is hogy pontosan miben nyilvánul meg a személyiségzavara
9/37 A kérdező kommentje:
Úgy szól rólam félig, hogy nem keresek kapcsolatot, csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, de nem feltétlenül fogják meghatározni a további viselkedésemet.
2021. dec. 10. 00:18
10/37 anonim válasza:
Nem, semmiképpen sem. Normális mentálisan egészséges párt látok szivesen magam mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!