Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy egyébként szimpatikus lánnyal, ha elmondaná, hogy borderline személyiségzavara van (de jár terápiára)?
Figyelt kérdés
A kérdés csak félig szól rólam, ugyanis nekem van párom, így nem ilyen szempontból érdekelnek a válaszok.2021. dec. 9. 22:25
31/37 anonim válasza:
#30 Sokan megpróbálják, eleinte hisznek abban, hogy a borderline gyógyításához elég a szeretet és a türelem. Közben felőrlődnek a stressz, az állandó készenlét, az érzelmi szélsőségek, dühkitörések, vádaskodások viharában. A borderline partner mellett idővel mellékszereplővé válnak a saját életükben, és elkerülhetetlenül sérülnek. A borderline-ra a szerelem önmagában nem ellenszer, a türelem sem mindig a legjobb eszköz. Csak olyan bps-s partner mellett érdemes kitartani, akiben van belátás, és vállalja a terápiát.
32/37 anonim válasza:
17es!! Akkor nem lenne kizárva.
Üdv 16
33/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Te vagy az, aki negatív értékelést ad az összes olyan válaszra, ami nem tetszik?
34/37 anonim válasza:
A borderline-nal inkább együtt élni tanulhatsz meg, a végleges gyógyulás ígéretével a terápiás együttműködésedet akarják ösztönözni.
35/37 anonim válasza:
#33 Nem hinném! Vissza kérdeztem,kedvesen válaszolt de a kérdező válaszom le lett pontozva, nem hinném ,hogy a kérdező lett volna,ha ő akkor súlyos eset.
36/37 anonim válasza:
#35 A 81%-os szavazóra gondolok, ő "büntet" mindenkit, aki nem kizárólag cuki dolgokat ír a bpd-ről.
37/37 A kérdező kommentje:
#33: Nem én vagyok, én csak a kettes válaszolót pontoztam le, senki mást. Én 82%-os vagyok.
2021. dec. 13. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!