Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy nárcisztikus személyiségzavaros emberrel? 20/l
SOHA!!!
Egy ilyennel húztam le 13 évet mire rájöttem mi a gond.....
Szia!
Még fiatal vagy, szerintem sokkal több férfit kéne kipróbálnod, mielőtt valakivel komoly kapcsolatra adod a buksid. :)
Én is ismerkedtem egy személyiségzavaros sráccal, ez még meg volt spékelve egy kis depresszióval is!
Huhh, hát mit is mondjak?!
Én is vonzódtam hozzá, amikor "normális" volt, akkor nagyon jól kijöttünk...De! Amikor előjött ez a személyiségzavaros dolog nála valamint depressziósabb időszakában volt, akkor az nagyon kegyetlen volt.
Állandóan engem elemezgetett, mit csinálok jól illetve rosszul. Jót akkor mondjuk nem tudtam szerinte csinálni. A másik meg, hogy hetente gondolta meg magát azzal kapcsolatban, hogy jót tesz-e neki, hogy mi ismerkedünk.
Ez is nagyon kiábrándító volt... Mármint az, hogy hetente megkaptam, hogy: "Ááá, inkább hagyjuk egymást!"
Nagyon sajnáltam, hogy nem lett az ismerkedésünkből semmi sem, mert szerettem volna neki segíteni, mivel mindezek ellenére nagyon megkedveltem. De egyben fel is lélegeztem, amikor én mondtam ki, hogy hagyjuk egymást.
Nem a betegsége miatt, hanem a piálgatásai miatt. Ezt ő persze a depresszióra fogta.
Valamint olyan szinten csak magával foglalkozott, ugye a személyiségzavar miatt, hogy az valami hihetetlen, én meg ugye azért néha-néha vágynék egy kis figyelemre. :)
Huhh, sokat írtam, de jól esett kiírni magamból!
Nem beszéllek le erről a srácról, de ne számíts könnyű menetre, ha összejössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!