Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mielőtt összejöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mielőtt összejöttök egy fiúval kapcsolatra számít, hogy eddig hány nővel volt? Mi a túl sok és túl kevés?

Figyelt kérdés
nov. 10. 19:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%
Már hogy ne számítana.. minél kevesebb annál jobb.
nov. 10. 19:39
 2/29 anonim ***** válasza:
67%
Biztos le lesz húzva a válaszom, de nekem számít. Hímringyóra nincs szükségem. Teljesen mindegy, hogy mi az okozója, mert ami arra az életvitelre viszi, hogy fűvel-fával-bokorral kúrjon az egyszerűen vagy a sok csalódás, infantilizmus, kiégettség, felelőtlenség, sokszor igénytelenség és persze az elköteleződni képtelen. Persze ha az egyik kapcsolatból a másikban landol sorozatosan, pl. 30 évesen már túl van 10-15 párkapcsolaton akkor sem kapna esélyt. Továbbá ha nem tud felmutatni 3-5 párkapcsolatot sem és látom, hogy önbizalomhiányos és hasonlók akkor se rúg labdába.
nov. 10. 19:47
 3/29 anonim ***** válasza:
49%
2 az faxa...
nov. 10. 19:54
 4/29 anonim ***** válasza:
67%
Mert neked kéne ringyó, kapcsolatfüggő aki bármikor megcsalna, lelépne, vagy önbizalomhiányos nő aki állandóan elvárná, hogy körbeugráld, féltékeny lenne minden nőre akivel szóba állsz? ^^
nov. 10. 19:58
 5/29 anonim ***** válasza:
53%
#2 mintha egy álláshirdetést olvastam volna. "3-5 év szakmai tapasztalat szükséges"
nov. 10. 19:58
 6/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem annyira, mármint 15 és 30 éves korod között képes vagy fejlődni, a kérdés, hogy ő akart-e, és merre felé tette, teszi. Ha mondjuk volt 50 nővel, de már más vágyai vannak, és foglalkozott önismerettel és hasonlóak az elképzeléseink, oké. Lehet ült már ő is 2 évet pszichológusnál, és foglalkozott számos olyan dologgal, amihez még fiatal felnőttként nem értett. Szóval inkább meghallgatnám a gondolkodásmódját, figyelném, hogy mennyire képes a jelenben kötődni, mennyire érdeklődő, hogy hogy bánik velem, vannak e sorozatos kisebbségi komplexusra utaló jelei, meg ilyesmik...
nov. 10. 19:59
 7/29 anonim ***** válasza:
59%

Ha tetszik tetszik ha nem tetszik az is rendben van. Nincs kedvem olyan férfiakkal sodródni akik nem kapcsolatra alkalmasak. Nekem senki ne mondja hogyh túl van 50-60 nőn akkor nincsenek gondjai önmagával, vagy ha kapcsolatból kapcsolatban kötött ki, illetve ha 30+ évesen nem tud felmutatni legalább 3-5 párkapcsolatot.

(Ez nőkre ugyanúgy érvényes mint írtam a #4-es válaszomban.) Mindenkin eldönti, hogy kinek ad esélyt, hagyj tegyem meg én is. :)

nov. 10. 20:02
 8/29 anonim ***** válasza:
41%
Aki túl van 60 nőn annak úgy leszel te a 61. hogy észre sem veszed.
nov. 10. 20:12
 9/29 anonim ***** válasza:
54%

#7 És ha csak 1et tud felmutatni, vagy 2-t? akkor kiesett?

leírásod alapján én nem vagyok kapcsolatra alkalmas, mégis 32 éves korom óta, immáron 8 éve boldog kapcsolatban vagyok ugyanazzal a nővel.

De biztos bennem van a hiba. ;)

nov. 10. 20:17
 10/29 anonim ***** válasza:
57%

#9 Ne légy már nevetséges. Ha olyan párkapcsolatban vagy amely működőképes, boldog vagy akkor miért érdekelnek téged a szingli nők és férfiak sorsa? Ha nem az inged miért veszed fel? :DDD

Ja, nem veszem le abból ahogyan beszél, viselkedik, hogy szoknyapecér mert nő vagyok. Oké.

De miért nem válaszolsz inkább a kérdésemre amit feltettem neked a #4-es válaszomban? Kellenének olyan nők? ^^

nov. 10. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!