Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok vagyok ha vele szeretnék élni?
5 éve vagyunk együtt. Ő a szüleivel él, én a tesómmal és a családjával albiban. 7 napból 3-4et vagyok náluk, és amikor itthon vagyok nagyon hiányzik. Előjött már a téma fél éve, de akkor mondta hogy nem férnének el kettőnk cuccai a szobájában (ami tényleg igaz, nagyon pici), és szerintem a haverokkal való gépezés/játszás sem lenne ugyanaz ha én ott laknék vele a szobában. Agyaltam hogy elmondom neki hogy ilyenkor mikor nem vagyok nála nagyon hiányzik, és mellette érzem magam otthon, de nem akarok sok lenni.
22/L 27/F
Ketten élni egy szobában valóban nem lenne egyszerű.
Viszont:
1. Nagyon rossz jel, hogy nem tudod megmondani neki hogy hogy érzel (hiányzik, mellette érzed otthon magad stb)
2. Miért nem költöztök össze külön, vagy akár plusz lakótársakkal?
5 éve vagytok együtt, nem is vagytok gyerekek már. Én is 22/L vagyok és a 23/F párommal élek együtt lassan fél éve (1.5-2 éve vagyunk együtt). Tanulunk, dolgozunk megoldható. Mindkettőnknek jófej szülei/családja van, nem ezért költöztünk el.
Szerintem egyébként a heti 3-4 nap nem rossz, de 5 éves kapcsolatban ha végig ennyi van, akkor már lehet. Ami rossz, hogy az összeköltözés felvetésére ő csak annyit reagált, hogy kicsi a szobája? Biztos, hogy komolyan tervez veled?
A tesód családja is biztos örül, hogy ott laksz a nyakukon.
De egy olyan férfi sem túl jó választás, aki a szüleivel él.
Nekem pl. ez az esti gépezés dolog sem tetszene nagyon.
Mennyire önálló otthon? Rendet rak maga után? Szorgalmas? Vagy mindent az anyja csinál? Szerinted, ha összeköltöztök, akkor kiveszi majd a részét a teendőkből?
Ti még egyedül sem nagyon élhettetek... Megállnátok a saját lábatokon?
Öt éve vagytok együtt, eszébe sincs összeköltözni. 27 éves de legfőbb szórakózása gépezni a haverokkal.
Egyáltalán nem érzed, hogy ez nem a te utad? Lapát, és keress egy normális férfit, aki agyilag is felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!