Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szakitsak a pàrommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakitsak a pàrommal? Nekem ő az első és annyira félek a szakítástol, nagyon érzékeny vagyok én nagyon szeretem de sajnos mind kettőnknek màs a terve, amit én szeretnék azt nem akarja de én sem azt amit ő akar 5 éve vagyunk együtt 😶😑😪

Figyelt kérdés

#Érzékeny vagyok #Nekem ő az első szerelmem , valójàban nem szeretném elvesziteni #De nekem nem jo , az amit ő akar
2021. okt. 29. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Minél hamarabb és sokkal jobb lesz
2021. okt. 29. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Amikor kettesben vagytok és nem siettek sehová, üljetek le beszélgetni. Minél tovább halogatod, annál jobban ráparázol.
2021. okt. 29. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
12%

Apránként kell elkoptatni.

Egyre kevesebb talalkozasok egyre kevesebb beszelgetések kifele kacsintgatas, epitese a kapcsolatrendszereidnek, felépitese az uj eletnek nelkule, berendezkedes arra es szep lassan elkopik az egesz.

Nem kell kulon drámázni meg határvonalakat huzni hogy holnaptol nem vagyunk egyutt, meg ilyenek. Az nem szakitas.

Fel kell epiteni egy masik eletet a jelenlegit pedig apránként elkoptatni.

2021. okt. 29. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem opció megbeszélni a dolgot és kompromisszumot hozni, valami közös jövőképet kialakítani? Ha nagyon szeretitek egymást, egy próbát megér. Persze nem mindegy miről van szó, van amiben nincs kompromisszum, szóval ha egyértelműen teljesen ellentétes dolgokat akartok, akkor valóban nincs értelme húzni. Ez esetben ülj le vele, mondd el mi a gond és azt is, hogy szerinted szakítanotok kéne, mert így úgysem fog működni hosszabb távon.
2021. okt. 29. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Legalább egy példát írtál volna!

Az ilyen egy éven belül kibukik. 5 év mire ment el?

2021. okt. 29. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
En akkor szakitanek, amikor o az Antarktiszra megy, te meg nem. Ha meg nem jott el az a jovo, nem utott be egy harmadik, negyedik, tenyleg zokogva kerulgessetek egymast, mert majd kesobb mast szeretnetek?
2021. okt. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!