Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon szeretne velem gyermeket vállalni, én viszont nem vágyok erre egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy egy gyereket szeretne általánosan. Megismerkedésünk előtt nem érdekelte a téma. Tehát nem ez élete fő célja, és gyerek nélkül is velem maradna. Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sose terveztem, és ez most sincs másképp. Volt egy terhességem pár hónappal ezelőtt, de nagyon korai stádiumban megszakadt. Ő csalódott volt, én megkönnyebbülést éreztem. Nagyon szeretem a párom, és nem szeretném, hogy hiú reményeket tápláljon. Nagyon be van zsongva most az egésztől. Hogy tudnám visszazökkenteni a valóságba?2022. dec. 19. 22:34
1/17 anonim válasza:
"Volt egy terhességem pár hónappal ezelőtt, de nagyon korai stádiumban megszakadt. Ő csalódott volt, én megkönnyebbülést éreztem."
Ez hogy sikerült, "véletlenül"?
Mert ha egyáltalán nem akarsz, akkor azt határozottan mondd ki.
3/17 A kérdező kommentje:
Védekezés mellett estem teherbe. Egyik módszer sem 100%-os, csak a sterilizálás (nőknél). Nagyon intenzív a nemi életünk, tehát nagyobb valószínűséggel is következhet be ilyen esemény, ez volt rá a magyarázatunk. De gondoltam arra is, hogy esetleg megbabrálta az eszközöket (pesszárium, óvszer), mert ilyen velem eddig soha nem történt.
2022. dec. 19. 22:55
4/17 anonim válasza:
Kerek perec megmondod, hogy te nem akarsz gyereket!
5/17 anonim válasza:
Késő van már, de add meg a számát, és holnap ledumálom vele.
6/17 anonim válasza:
Nincs más választásod, meg kell mondanod neki. Lehet, hogy ez a kapcsolatotok végét jelenti, de még mindig jobb, mintha hagyod magad rábeszélni olyasmire, amit nem akarsz.
N
7/17 anonim válasza:
Igen, le kell ülni vele. Lehet nem akart, de, mint te is látod, már szeretne. Több kapcsolat ős lent a környezetemben így tönkre, a pasik előbb vagy utóbb kiléptek a kapcsolatból és hamar családot alapítottak
8/17 A kérdező kommentje:
Nem akar feltétlenül gyereket. Tőlem szeretne gyereket.Szóval neki ebben az egészben leginkább én vagyok a lényeg, nem az, hogy mindenáron gyerek kell neki. Ezért van lelkifurdalásom. Gyerekmániás férfival amúgy sem álltam volna szóba, mert egyrészt taszított volna, másrészt ilyen személlyel együtt lenni akár pár hónapig is felesleges gyötrelem, meg kicseszés. Ha ez lenne a helyzet, lelépnék, de nem erről van szó nálunk.
2022. dec. 20. 06:59
9/17 A kérdező kommentje:
Nem fogja a kapcsolat végét jelenteni, csak ő hiányérzettel fog élni a későbbiekben, nekem meg lelkifurdalásom lesz, mert nem akartam neki megadni a teljesség élményét. A másik opció, hogy vállalom vele a gyereket elképzelhetetlen...
2022. dec. 20. 07:02
10/17 anonim válasza:
Jól írtad, hogy mivel fog járni. Ehhez hozzájön, hogy simán neggyűlölhet, mert nem lett gyereke. A másik, hogyha már felmerül az óvszerkiszúrogatás, akkor az régen rossz. Ha kinézed belőle, és nem akarsz gyereket, akkor ilyen férfival maradni elég gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!