Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon szeretne velem gyermeket vállalni, én
viszont nem vágyok erre egyáltalán?
Ülj le vele, és tisztázd az álláspontodat, mielőtt tényleg olyan eszközökhöz folyamodik, amiből "véletlen" terhesség lehet. Amit én látok a környezetemben, a férfiak legfeljebb azért vannak megreccsenve a gyerekért, hogy utód...de aztán amikor túlvannak azon, hogy körbemutogatható Szimba kisoroszlán, a szürke hétköznapok már egyáltalán nem olyan örvendetesek, sőt! Nem véletlen fut annyi kapcsolat zátonyra, ahol már gyerek van :S Tisztázza magában, hogy mit akar, mert te nem vagy anyuka alapanyag, és nem is kívánsz azzá válni, ne is reménykedjen, hogy majd egy babucika megváltoztatna! Ha erre vágyik, keressen mást, vagy hallgasson örökre!
2022. dec. 20. 08:29
Ha te nem szeretnél gyereket a párod sehogy sem vehet rá hogy csak azért szulj neki, mert ő szeretne.
Ilyen nincs, az a nő aki ilyen helyzetbe belemegy egy féleszű.
A te testedrol, lelkedrol és életedrol van szó.
Ő csak megcsinalja, de te hordod ki és neked kellene gondoskodni róla éjjel nappal.
Egy életre szóló feladat, élmény és nem lehet úgy bevallalni, mert a párod szeretne.
Ha az óvszerrel babralt egyébként az lett volna nálam az utolsó húzása, mert már nem lennék vele együtt.
Aki ilyenekre képes az ne haragudj, de egy utolsó gusztustalan féreg.
2022. dec. 20. 09:10
13/17 A kérdező kommentje:
Nem fogok olyan merényletet elkövetni egy még nem létező emberrel szemben, hogy megszülöm és az anyja leszek úgy, hogy minden porcikám tiltakozik a dolog ellen. Ennél nagyobb gonoszság nincs a világon. Nem fogok ilyet megkockáztatni. Igen, ez konkrétan elmebetegség, vagy féleszűség, ahogy írtad. Az én testem, lelkem életem mellett a születendő gyerekével is packáznék. Az óvszerrel babrálást nem hinném, hogy meglépte, csak a lehetséges magyarázatok keresése során felmerült mint lehetőség, a gyári hiba mellett.
Őszintének kell lenned és kész.
2022. dec. 20. 10:02
"Nagyon be van zsongva most az egésztől. Hogy tudnám visszazökkenteni a valóságba?"
Figyelj Zoli. Való igaz, hogy teherbe estem múltkor, ami aztán megszakadt. Én most szeretnék veled nagyon őszinte lenni. Te akkor csalódást éreztél, én viszont megkönnyebbülést.
Tudod beszéltünk már erről, én nem akarok gyereket. Se most, se később, és meg se fogom magam gondolni. Nem szeretném, ha abban reménykednél, hogy meggondolom magam, mert nem fogom.
Egyáltalán nem érdekel a gyerek téma. Ezt most elmondtam és szeretném, ha tiszteletbe tartanád.
Nagyon szeretlek, az én életem már veled teljes.
2022. dec. 20. 10:14
A valóság az h nagyon ritka az a férfi aki veled maradna ha ő akarna gyereket te meg nem. Ha ő bezsongott a gyerektémától gyanítom ha nem is most, de a jövőben biztos akar majd gyereket és ha nem szülsz lapát, ezt garantálom. Ezt senkisem áldozza be egy nőért sem.
ápr. 2. 20:19
17/17 A kérdező kommentje:
Nem gyereket akart, hanem tőlem akart gyereket, remélem, érthető a különbség. Addig egy fikarcnyit sem érdekelte a téma, ahogy engem sem. Szerencsére már őt sem érdekli az egész azóta, csak egy ilyen átmeneti fellángolás volt a váratlan teherbeesés miatt. Magától, nélkülem esze ágában sincs gyerekezni, és mostmár szerencsére velem sem :D Azóta összeházasodtunk egyébként.
További kérdések: