Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nő túl sok férfivel feküdt le?
Mindnekinek van joga ítélkezni. A párom kb 25 nőben járt már. El is gondolkodtam azon, biztosan jó-e számomra egy ilyen ember, aki megjárt ennyi mindnekit, de a kapcsolatai rendre rövidek voltak.
Én összesen 2 emberrel voltam eddig. Ő meg fordítva ítélkezhetne.
Miért fontos az, hogy hány emberrel volt előtted?
Miért veszít az "értékéből"? Pffff
19 50
Tapasztalatból beszélsz? Ha igen, akkor kussolj, te sarad. Ha nem, akkor miért is kommentelsz?
Ismerek olyan csajt, aki 2 pasival szexelt élete során majd rommá csalta a férjet 28 évesen, míg az ellenkezője is történt az ismeretségi körökben.
NEKTEK férfiaknak kell jobb emberismerőtöknek lennetek, nem mi nők vagyunk hibásak azért, mert átbsznak titeket.
Nyilván van egy szám, ami már beteges lehet, meg számít, hogy mi volt az oka, de alapvetően nem számít. Nem az első akarok lenni neki, hanem az utolsó.
31F
Óriási tévedésben vagy. NINCS olyan, hogy túl sok. Ha egy nővel ismerkedsz és megtudod róla, hogy előtte 2 héttel egy partyban nyilvánosan végigment rajta 8 férfi és másik 12-t meg lepippantott, ahhoz neked semmi közöd nincs!
Éppen ítélkezhetsz emiatt, végül is senki nem tiltja meg, csakhogy egyrészt nincs rá okod, másrészt meg örülhet a nő, hogy nem jött össze egy ilyen hozzád hasonló önbizalomhiányos alakkal...
"Nem az első akarok lenni neki, hanem az utolsó." Amúgy nem vagy te kicsit irányító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!