Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legénybúcsúra nőket is intéznék a leendő férjemnek. Ezalatt azt értem,hogy aznap a "mindent szabad" alapon rendelnék nőket neki,elvégre velem éli majd le az egész életét.Ez belefér,vagy túl sok már?Én sem tudom eldönteni.
Nekem ezt a Férjem tökre ellenzi. Fel is idegesíti.. 😂 De abszolút mind két oldalról gáz szerintem.. Hiszen ha a párok tiszta szívből szeretik a másikat, akkor ez az opció alapból ki van lőve. Ne haragudj meg kedves kérdező, úgy érzed, hogy nem vagy elég a férjednek? :c Mindössze a kérdésed alatti szövegből gondolom, hogy hozzá tetted, hogy “szép nőkkel”. Te leszel a gyönyörű felesége, Rád kéne vágyaina, ezért is házasodtok össze, egymással kötitek össze az életeteket.
Nem általánosítani szeretnék, nem tudom nálatok hogy van, de most ha a leendő férjed azt mutatja neked, hogy attól, hogy vagy neki, érdekli más és ha van hajlama megcsalásra akkor ez így nem sülne el jól.
Illetve a te lelkednek sem lenne jó.. Tuti nem esne neked jól és folyamatosan aggódnál, vagy utána hozzá vágnád a fejéhez, hogy biztos jók voltak neki, ez által kevesebbnek éreznéd magad.. 😔
Szerintem butaság lenne.. Értem én ebbe a “ szép “ gesztust, de nem véletlen vagy magad sem bizonytalan ezzel kapcsolatban.
Trolllolololooo....
Van ismerosom akinek eleg kemeny legenybucsuja volt, azota sem beszel rola senki aki ott volt olyannal, aki nem volt ott. Es akik ott voltak, ferfi letukre nagyon, de nagyon gaznak tartjak mint magat az esemenyt, mind a volegeny viselkedeset, mind azt hogy ok is jelen voltak. A felesegenek azota sem mondta el senki h. mi volt ott...
Nekem nem férne bele. Aztán vannak az olyan naív nők,mint a #4-es ismerősének felesége.
A párom eleve olyan, hogy ha valami árthat a kapcsolatunknak meg se kísérletezi.
4# az ilyeneket dokumentálni kell! azonnal osszák meg!
Kérdező: hát nekem fura lenne egy ilyennel indítani egy házasságot, de sokfélék vagyunk.
Azt is teheted, hogy te is elmész bulizni és lefekszel még egy két pasival, aki tetszik.
De nem túl romantikus azért ez.
De vannak nyitottabb emberek, akiknél így is működik.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!