Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legénybúcsúra nőket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vivienne kérdése:

A legénybúcsúra nőket is intéznék a leendő férjemnek. Ezalatt azt értem,hogy aznap a "mindent szabad" alapon rendelnék nőket neki,elvégre velem éli majd le az egész életét.Ez belefér,vagy túl sok már?Én sem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
Aznap kihasználhatna utoljára mindent amit szeretne,szép nőkkel.

2022. aug. 22. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ha te szervezed le neki a nőket, akkor ezzel szinte elvárod, hogy lefeküdjön velük. Az is fura, hogy te szervezed az ő legénybúcsúját. Nálunk barátok szokták. S a leánybúcsút ki szervezi?
2022. aug. 23. 15:36
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló nem tudom mi a kamu ebben a kérdésben, de köszi a választ ha csak ennyi is tellett tőled.
2022. aug. 23. 16:17
 13/15 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló én ezzel csak azt akartam elérni, hogy érezze jól magát és legyen egy jó estéje mielőtt megházasodunk, mert 8 éve vagyunk már együtt és előttem alig volt 1-2 nővel és azok nem voltak valami "mozgékonyak" az ágyban az ő elmesélése szerint,de ezt még régebben mesélte. Plusz így legalább tudnám hogy tényleg meg akar- e házasodni vagy el lehet e csábítani...mert valljuk be több is lehet egy kalandos estéből...Lánybúcsúról még fogalmam sincs,azt is megszervezzük majd de én nem akarok fiúkat meg chippandeleket én csak bulizni akarok és ennyi.
2022. aug. 23. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Eszembe se jutna a vőlegényem legénybúcsújába beleszervezni,intézzék a barátai.Főleg nem nőket szervezni nő létemre.

Attól még lehet jó legénybúcsúja,hogy pl. nem fekszik le egy prostival.Amúgy meg a franc se menne hozzá ezek után.

2022. aug. 23. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
És végül hogy sikerült?
2022. szept. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!