Mit adhatnék a leendő apósomnak karácsonyra, ha még a felesége sem tudott semmit mondani, mert az após mindig azt mondja, hogy neki mindegy?
Férfiaknak annyira nehéz ajándékot adni :(
Párezer forintért szeretnék neki valamit venni.
Ötvenes férfi, amolyan ezermester, különösebb hobbija nincs, szeret tvzni és autót vezetni.
Tavaly kézműves sört és autóillatosítót adtam neki, mert tudtam, hogy szereti a sört, meg hogy szeret használni a kocsijába illatosítót, de idén semmi ötletem nincsen.
Barkácsholmit nem akarok, mert nem is értek hozzá és mindene megvan, olvasni nem szeret.
Van valami ötletetek? Köszönöm szépen :)
1.: persze, ez már csak így működim, hogy kezdésnek bunkó leszek :D
2.: szerintem ez elég rossz ötlet, az anyós nem hiszem, hogy örülne ennek, másrészt mivel mindketten még a szüleinkkel élünk, a karácsony estét, vacsorát nem együtt töltjük.
Lehet kapni jópofa kézműves díszdobozos csokikat, pl barkacskészlet alakút is. Neten tuti megtalalod hol kapsz hozzad legközelebb
Gesztusnak sztem remek, 3-4 ezerből meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!