Próbaidőn kívül vagyok, fel szeretnék mondani,30 napos felmondási idő alatt kivehetem az összes szabadságom? Ha ezt megteszem a leendő munkahelyemen nem marad több?
első
te meg méltóztass elolvasni a kérdést
1/4-es: látom, nem erösséged a szövegértés!
A kérdezö ezt írta: "Próbaidőn kívül vagyok" - ebböl következöen lényegtelen, mi van a próbaidö ALATT!!!!
5ös
így igaz, de a kérdező is a kérdésben egy irreleváns információt adott meg.
A szabit meg már megírták.
Mérnök állásomnál a közös megegyezésnél úgy nézett ki:
-nem kellett ledolgoznom a 30 napot
-5 nap lett volna még az adott hónapból azt sem, de fizették
-kifizettek egy extra hónapot (ez a felmondási idő, de nem kellett ledolgozni)
-kifizettek 16 nap (eddig ki nem vett)+2 nap szabadnapot(a következő hónapra járó)
Megegyezés kérdése az egész
Volt olyan helyem (labor részlegvezető= azonos munkakörnyezet, közel azonos feladatok és fizetés, semmi kiváltság, viszont mindenkiért én tartottam a hátam), ahol kérték, tanítsam be az utódomat, belementem, erre ő azt hitte a csicskája vagyok, így 2 nap után elmentem 2 hét szabira, majd egy hét betegszabira. Jött 1 piros napos ünnepnap, hátralevő időben 2 nap visszamentem "dolgozni", de a srácot ekkor már kirúgták, neteztem, filmeket töltöttem, kinyomtattam vagy 40 könyvet.
Harmadik helyemen benzinkutasként 24 órás műszak végén közölte a nagyúr, többet nem kell jönnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!