Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mielőtt összejöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mielőtt összejöttök egy fiúval kapcsolatra számít, hogy eddig hány nővel volt? Mi a túl sok és túl kevés?

Figyelt kérdés
nov. 10. 19:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
20 ha figyelmes vagy láthatsz még nőktől bőven ilyen sőt ennél jóval nagyobb listázós marhaságokat
nov. 10. 22:03
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

Te szerelmes vagy belé, vagy mi bajod van? 😂

nov. 10. 22:11
 23/29 anonim ***** válasza:
23%

22,kibe vagyok szerelmes?

Nem tudsz szöveget értelmezni, vagy mi?

nov. 10. 22:12
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
21,szerintem nem csak nők írhatnak ilyeneket..
nov. 10. 22:13
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
22,nő vagyok és hetero, szóval nem nyert. Nem kérek privát üzeneteket, kösz!
nov. 10. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktam kikerdezni a randipartnereimet arról,hogy nővel volt dolguk előttem. Leginkább annyi érdekel,legutóbbi kapcsolata mikor ért véget,mennyi idő után és túl van -e már rajta. Szerintem ez egy kényes téma, ámbár én sosem voltam egyéjszakás kalandok híve és a partnereim száma is 5 alatt van,de középiskolás és egyetemista korban ha valaki szingli, sodródik,ismerkedik,bulizik,akkor azokban az években igencsak meg tud nőni az alkalmi partnerek száma. Jelenleg 30 éves vagyok,tehát ilyesmi korosztállyal ismerkednék,ha szingli lennék. Úgy gondolom,erre a korra az emberek már le tudnak nyugodni, ,,kiélték" magukat és már komolyabbra vágynak. Hogy korábban mi volt,ahhoz meg semmi közöm.
nov. 10. 22:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25 Azért mert nő vagy miből gondolod hogy bárki is privát üzenetet akar küldeni neked? Kinek képzeld magad(?)
nov. 10. 22:20
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
25-nek elmentek otthonról 27.
nov. 10. 22:28
 29/29 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem számít.A személyisége fontosabb.Nekem is több egyéjszakásom és viszonyom volt,mint komoly kapcsolat.

Ritkán vagyok szerelmes;és akkor se biztos,hogy összeillünk.

Jó szeretőt is nehéz találni.

nov. 11. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!