Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mielőtt összejöttök egy fiúval kapcsolatra számít, hogy eddig hány nővel volt? Mi a túl sok és túl kevés?
Nem ledegradálni akarom a nőiességed elhiszem hogy nagyon okos vagy de egy profi szoknyapecértől azt fogod hallani és látni amit akarsz úgy hogy közben az történik amit ő akar.
"De miért nem válaszolsz inkább a kérdésemre amit feltettem neked a #4-es válaszomban? Kellenének olyan nők? ^^"
Nem kell nekem semmilyen nő
"Ha semmilyen nő sem kell akkor téged is miért zavar, hogy egy ismeretlen nő a Gyakorin leírta a véleményét?"
Mert azon már egyéni szinten túltettem magam hogy abszolút sikertelen vagyok viszont társadalmi szinten egyre jobban bosszant a női hipergámia és a nők érdemtelenül előnyös poziciója a kapcsolat keresésben. Jöhet az incelezés többet úgy sem tudtok.
Nekem nem lenne annyira lényeg. Nyilván ha mondjuk egy 20+ kort nézünk akkor azért nem biztos hogy 5-6nál több az okés lenne. De mondom nekem nem az lenne a lényeg, hanem hogy szeressen.
Nekem lenne cink hozzá képest, hogy kevés volt
Valamennyire igen, de nem tudok számokat mondani, mert nincs egy konkrét határ, hogy addig belefér, de +1 már nem. Ha most szingli lennék, akkor olyan férfit keresnék, akinek van már párkapcsolati tapasztalata, lehetőleg legalább 1 kicsit hosszabb is, de ne legyen a másik véglet sem, akinek annyi barátnője volt, hogy már úgy kell utána számolni. Meg olyan se, akinek rendszeresen kalandjai vannak. Nem azt mondom, hogy baj van azzal, aki nem ilyen, csak akkor nem őt keresném.
Amúgy fontos a kor ilyen kérdésben. Írtad, hogy 23 éves vagy, akkor még belefér, hogy nem volt barátnőd és ha én is annyi lennék, nem lenne kizáró ok számomra.
Hú, kettes, ezt az okfejtést. 30 évesen minimum 3-5 párkapcsolat, aha. Tegyük fel, hogy kiskamasz kora óta van valakinek "párkapcsolata", mondjuk, 15 évesen kezdte. Ló*szt nem tud sem magáról, sem a világról, de rendben... Muszáj párkapcsolatban élnie, szerinted. Akkor az minimum 5,de inkább 3 évente egy - egy embert jelent az életében, (kivéve, ha pl egyszerre több vasat is tartott a tűzben... mert akkor a számaid meg nem is stimmelnek) . Ez szerinted nem utal kapcsolatfüggőségre? 😂
Mert szerintem igen. Plusz mikor volt ideje két kapcsolat között feldolgozni a tapasztaltakat? Az az érzésem, hogy egyáltalán nem gondoltad végig, amit végül leírtál. Ja, és persze minden ember élete ugyanúgy, menetrendszerűen kellene, hogy alakuljon, a te elképzeléseid szerint. Még véletlenül sem fordulhat elő, hogy pl néha évekig nem vágyik senkire, mert magára fókuszál, vagy mert úgy érzi, egyszerűen nincs ideje másra, vagy pl megbetegedett,stb. Akkor is muszáj párkapcsolatban lennie, bár az is lehet, hogy egyedül sokkal jobban érezné magát. Számtalan dolog van még ám a párkapcsolaton kívül is egy ember életében, te ennek ellenére mégis elvárnád, hogy megfeleljen a képtelen statisztikádnak. A legnagyobb, legképtelenebb baromság, amit mostanában olvastam ezen a felületen, a kommented volt. Ilyen alapon akkor, úgy gondolom, nem nagyon találtál senkit magad mellé, ugye? 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!