Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak a nő külseje számít elsősorban, a nőknek pedig az, hogy a férfinak legyen pénze. Ön mit gondol erről a véleményről?
Baromság.
Bármennyi pénzed lehet, ha nem nézel ki jól, a kutyának se fogsz kelleni.
Az a probléma, hogy ti mindig egy szélsőséget vesztek alapul, és azt tekintitek normának.
Szóval mert létezik egy Vajna Tímea meg egy Várkonyi Andrea, az nem a nőtársadalom egészét tükrözi.
2
Gondolom ezért van az, hogy azok a férfiak, akik bármilyen nőt megkaphatnának többnyire szép aranyásókat vásárolnak be maguknak. Hát hogyne.
Kérdező… a külső és az egzisztencia EGYSZERRE teljesülő feltételek
—> nem jöttem volna össze egy nincstelen szabadbölcsésszel
—> nem jöttem volna össze egy taszító milliomossal
Ennyi a megfejtés. Ezzel a nők 99%-ának a peeferenciáit leírtam.
"Gondolom ezért van az, hogy azok a férfiak, akik bármilyen nőt megkaphatnának többnyire szép aranyásókat vásárolnak be maguknak."
Nem így van. Persze amelyik férfi olyan jól néz ki, hogy bármilyen nőt megkaphat, az megteheti, hogy külső alapján is válogasson, de ő is csak értelmes nővel fog hosszú távra összejönni.
Nyilván senki nem akar egy ingyenélőt hanem társat az életbe.
Meg ha ugyis a pasik lépnek csalnak családot elhagynak, akkor legalább legyen értelme addig is hogy rááldozta az ember az idejét vagy testét vagy korát.
#1 Ezt a hülyeséget amit írsz magad sem hiszed el...
Ember, menj már ki az utcára, nézzél szét hány OCSMÁNY, lepukkant csóringer férfi mászkál a nőjével.Rengeteg!A nő gyakran jobban is néz ki a férfinél.
Akkor ha ezek találtak maguknál jobb nőt úgy, hogy csórók, akkor majd egy pénzes nem talál szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!