Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag férfiakra nők ugyanúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfiakra nők ugyanúgy ismeretlenül ráírnak, ahogy férfiak írogatnak nőknek ismeretlenül?

Figyelt kérdés

Ugye ha egy férfi nem gazdag, akkor általában nem tapasztal olyat hogy csak úgy ismeretlenül ráír egy nő ismerkedési szándékkal. Ez fordítva történik, tehát a nők vannak tele kéretlen megkeresésekkel férfiaktól.

De ha gazdag egy pasi ,még ha zárkózott is, nem társasági ember, akkor is tele van kéretlen megkeresésekkel nőktől, hogy ismerkedni vagy szexelni akarnak?

ma 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Sose írnak rám, pedig ha tudnák:)
ma 08:24
 2/10 A kérdező kommentje:

# 1

azok a nők sem akik mondjuk látták a luxusautóidat?

ma 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Azok se:)
ma 08:28
 4/10 A kérdező kommentje:

# 3

de azért csak van érezhető előnye nőknél. Milyen módon viselkednek ha látják milyen gazdag vagy?

ma 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak nem mernek lépni vagy szégyellik, hogy ők nem olyan jómóduak.

Egyetemen nagyon tetszett egy gazdag fiú, néhány évvel volt idősebb. Én nem mertem elmenni a randira amikor elhívott, mert nem voltak elegáns ruháim se pénzem, hogy újat vegyek.

De ez az eset motivált sok éven keresztül, hogy törekedjek kitörni a csóróságból és tanuljak meg viselkedni, öltözködni.

Sokat változtatott rajtam az a régi eset.

ma 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Relatív,h mi a gazdag, én mondjuk sokat utazgatok, távoli helyekre,van kint pár ilyen képen, és évente 1-2x előfordul,h random rámír 1-1 csaj facebookon,de rendszeresen nem fordul elő, meg amúgy sem kéne,aki így akar összejönni.
ma 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen
ma 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez látom megint csak az a vonal, amit nem hisznek a gyakosok. Tényleg fontos mennyi pénz az a gazdag. Szerintem itt kevés milliárdos van, de pár száz milliója elég sokaknak lehet. Azt én már gazdagnak tekintem. Mondjuk ha megélnének ezen a színvonalon 10 évig munka nélkül, azt már gazdagnak mondanám, mert ideje van, amennyit akar.
ma 10:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen életszerűtlen. Vannak kifejezetten olyan szórakozóhelyek, vagy egyéb szabadidős helyszínek, klubbok, ahova sok gazdag férfi is jár. Na most az aranyásók az ilyen helyen fogják kivetni rájuk a hálójukat, maximálisan bevetve a személyes varázsukat. Miért kéne egy kinézetileg magát fullosra felépített nőnek a facebookon szerencsétlenkednie? Ráadásul fordított esetben ők ezt a viselkedést a lúzerekkel azonosítják. Szóval biztos hogy nem követnék el ugyanezt, ugyanígy, még gazdag férfiak esetén sem.
ma 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

9#

Szerintem is, vagy esetleg felregisztrálnak puncs.hu-ra ha még fiatalok és tapasztalatlan gold diggerek..

ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!