Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiakra nők ugyanúgy ismeretlenül ráírnak, ahogy férfiak írogatnak nőknek ismeretlenül?
Ugye ha egy férfi nem gazdag, akkor általában nem tapasztal olyat hogy csak úgy ismeretlenül ráír egy nő ismerkedési szándékkal. Ez fordítva történik, tehát a nők vannak tele kéretlen megkeresésekkel férfiaktól.
De ha gazdag egy pasi ,még ha zárkózott is, nem társasági ember, akkor is tele van kéretlen megkeresésekkel nőktől, hogy ismerkedni vagy szexelni akarnak?
# 1
azok a nők sem akik mondjuk látták a luxusautóidat?
# 3
de azért csak van érezhető előnye nőknél. Milyen módon viselkednek ha látják milyen gazdag vagy?
Lehet csak nem mernek lépni vagy szégyellik, hogy ők nem olyan jómóduak.
Egyetemen nagyon tetszett egy gazdag fiú, néhány évvel volt idősebb. Én nem mertem elmenni a randira amikor elhívott, mert nem voltak elegáns ruháim se pénzem, hogy újat vegyek.
De ez az eset motivált sok éven keresztül, hogy törekedjek kitörni a csóróságból és tanuljak meg viselkedni, öltözködni.
Sokat változtatott rajtam az a régi eset.
9#
Szerintem is, vagy esetleg felregisztrálnak puncs.hu-ra ha még fiatalok és tapasztalatlan gold diggerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!