Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért vagytok válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vagytok válogatósabbak külső tekintetében, ha nektek kevésbé számít mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Azt mondjátok hogy nektek kevésbé számít a külső, de sokkal sokkal jobban válogattok.

dec. 29. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az azért majd' mindenkinek fontos, hogy tudjon vonzódni a partneréhez párkapcsolatban (még a vakoknak is, csak nekik mondjuk az illat számít). Aki nem ezt mondja, az hazudik. Ettől függetlenül nem mindenkinek médiaízlése van, és nem is mindenki az épp aktuális közízlés szerinti top külsejű ember külső elemeit várja el a párjától (190+ centis izmos latin amorózó vagy épp "hot rodent" cingár tini, mert még az itt pinnyogó pasik sem tudják eldönteni, mi éppen a divat :D a lényeg az, hogy sosem az, ami ők, és csak azért nem sikerül nekik soha semmi :D). Én amúgy bevallom, baromi szigorúan válogattam társkeresőn, de messze nem a külső alapján, hanem szépen végigolvastam az adatlapokat, és kiszűrtem mindenkit, akinél papírozható volt, hogy konfliktusokkal teli lenne a kapcsolat vagy már a hamvába halna (pl. vallásos, amikor én nem vagyok az, nem ugyanott akarnánk élni, közéleti-politikai kérdésekben teljesen máshogyan gondolkodunk).

Sztem amúgy ez "a férfiak kevésbé válogatnak" tévhit azért terjedt el, mert van egy kicsi, de elég feltűnő halmaza a férfiaknak, akik annyira nem képesek meglenni vaginális szex nélkül. hogy "egyészségügyi ürítés" jelszóval bármilyen p...iba bedugnák a farkukat ("lehetőleg azért ne nézzen rám közben, szóval hátulról csináljuk" jelleggel)... na, ha erre koncentrálunk, persze, hogy azt látjuk, hogy "jó, de elment a 120 kilós Katival a nála sokkal jobban kinéző Józsi", persze, hogy ezt látjuk. De ez 1) nem is kellene, hogy etalon legyen, 2) azért messze nem a férfiak többsége.

dec. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!