Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 év korkülönbség egy párkapcsolatban rengetegnek
számít? Fenntartható egyáltalán?
Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok és tetszik egy 55 éves férfi. (10-et minimum letagadhatna, nagyon jó állapotban van a teste, igényes a külsejére és helyes az arca is. Őszülni is alig-alig kezdett, több hajszála barna, mint ősz. A viselkedése is nagyon fiatalos, és nem úgy, hogy fiatalnak akar kényszeresen tűnni, hanem laza.
Ha adnék neki jeleket, vajon hülyének nézne, kapna az alkalmon, vagy csak finoman elutasítana?
Könyörgöm az apád lehetne, keress független, hozzád való pasit
nov. 28. 22:52
3/34 anonim válasza:
Fenntartható természetesen, amennyiben a harmincas-negyvenes éveidet ápolóként kívánod eltölteni.
Amúgy meg, 45-nek kinéző 55, hűha, hát marha nagy fogás egy fiatal lánynak. Komolyan csak ennyire fussa'?
nov. 28. 22:53
4/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a korombeliek mellett öregnek érzem magam, mindig azt gondolom, hogy nálam fiatalabb 18-20 éves lányokra vágynak. Maximum 35-40 éves, akik mellett fiatalkának, kellendőnek érzem magamat.
nov. 28. 22:54
5/34 anonim válasza:
Na ez most már tuti valami inceltrollkodás a kérdező 4-ese után. 23 évesen öregnek érezni magunkat, hát persze, ahogy ezek elképzelik 🤡
nov. 28. 22:56
6/34 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy apukáddal milyen volt a kapcsolatod gyerekkorodban, és milyen most?
nov. 28. 22:57
7/34 A kérdező kommentje:
#5 Az életemre esküszöm, hogy nő vagyok. És igen, öregnek érzem magamat, mert évek óta nem volt párkapcsolatom, félek, hogy nem fogok “időben” elkelni. Az idősebb pasik meg amellett, hogy fiatalabbnak érzem velük magamat, sokszor komolyabb szándékkal vannak, nem fognak több év kapcsolat után otthagyni, majd gyereket csinálni a következő nőnek pár hónap után. Valamiért ez a séma az ismeretségi körömben. Elhúzzák a fiatal lányok idejét, majd mire 30 körül lesz a csaj és a pasi is, a pasi dobbant és a következőt veszi el. Na ebből köszi, kimaradok.
nov. 28. 22:59
8/34 A kérdező kommentje:
#6 Jó kapcsolatom volt apukámmal.
Ráadásul én is így nőttem fel, anyukám és apukám között 14 év van.
nov. 28. 23:00
9/34 anonim válasza:
#7 ne hari, de nőgyűlölő lúzer incel írásod van. Lehet hogy nem az vagy, de agyilag ott tartasz.
nov. 28. 23:01
10/34 anonim válasza:
Pszichológushoz menj a vénember helyett mert nagyon baj van a toronyban nálad, de segítséggel lehetsz normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!