Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 év korkülönbség egy párkapcsolatban rengetegnek számít? Fenntartható egyáltalán?
Én 23 éves vagyok és tetszik egy 55 éves férfi. (10-et minimum letagadhatna, nagyon jó állapotban van a teste, igényes a külsejére és helyes az arca is. Őszülni is alig-alig kezdett, több hajszála barna, mint ősz. A viselkedése is nagyon fiatalos, és nem úgy, hogy fiatalnak akar kényszeresen tűnni, hanem laza.
Ha adnék neki jeleket, vajon hülyének nézne, kapna az alkalmon, vagy csak finoman elutasítana?
Egy gáz van, hogy nős.
"Ráadásul én is így nőttem fel, anyukám és apukám között 14 év van."
Köztetek meg 34.
Ez szerintem önmagában is durva, ha felesége (esetleg gyereke/gyerekei is van/vannak, akkor nem értem, hogy milyen párkapcsolatra gondoltál vele.
Mert az 57 éves öreg bácsi mellett nem telnének el fölöslegesen pont a legszebb éveid? Nemhogy apád, bammeg öregapád lehetne jóformán és 100%, hogy ápolni kéne előbb utóbb. Amúgy a korban hozzád illő fiúk nem tudnák húzni az időd ha nem engednék nekik meg. Mindenkivel azt lehet megtenni amit megenged neki ő maga!
23 évesen semmiről se maradsz le, de még 57 évesen se. Lásd az öreg bácsit. 23 éves lány gondolkodik rajta pedig biztosan eszébe nem jutott volna soha, hogy esélye lenne nálad valaha fiatalabban. Az élet okoz meglepetéseket. 23 évesen nem ilyen dolgokkal kéne foglalkozni hanem élni az életed, bulizni, ismerkedni, világot látni és ha beléd botlik valaki akivel kölcsönösen szeretnétek egymást akkor örülni neki addig még tart. Mert nincs garancia semmire se. Lehet holnapután elpatkolsz, de az is lehet, hogy utadba kerül 23 éves fiú akivel életed végéig boldog lehetsz.
57 éves öreg bácsi nem hozzád való.
Na de ha te nővérke akarsz lenni meg unoka akkor hajrá.
Aztán ha netán 100 évesen hal meg te meg elpazaroltad rá a fiatalságod, csalod fűvel fával, vagy majd kiessel abból a korból, hogy gyereked lehessen akkor veregesd magad vállba milyen "ügyes" voltál. 🤷
"Nem rengeteg, simàn fenntartható."
Szerinted hány évig?
#17 szerintem az esete vagyok. Mondta is, hogy szereti a tipikusan nőies nőket, akik szépen járnak, magasak és vékonyak és én pont ilyen vagyok. Nem nekem mondta amúgy, de tudok róla. :D
Amúgy tudom, hogy a feleségével már nem szerelmesek, ő maga mondta nekem, hogy csak baráti a viszonyuk, innen is gondolom, hogy érdekelhetem, hisz mi másért vallana ilyesmiről?
A gyerekei már felnőttek, 32 és 27 évesek, nem is élnek otthon, nem egy családot akarok tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!