Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 év korkülönbség egy párkapcsolatban rengetegnek számít? Fenntartható egyáltalán?
Én 23 éves vagyok és tetszik egy 55 éves férfi. (10-et minimum letagadhatna, nagyon jó állapotban van a teste, igényes a külsejére és helyes az arca is. Őszülni is alig-alig kezdett, több hajszála barna, mint ősz. A viselkedése is nagyon fiatalos, és nem úgy, hogy fiatalnak akar kényszeresen tűnni, hanem laza.
Ha adnék neki jeleket, vajon hülyének nézne, kapna az alkalmon, vagy csak finoman elutasítana?
Egy gáz van, hogy nős.
#13 vagyok és tévképzeteid vannak. Mint megjegyeztem csakis azt lehet kihasználni, bolonddá tenni aki hagyja! Hiába mutogatsz te a fiatalabb férfiakra amikor azok a nők pazarolnak el rájuk éveket fölöslegesen. Jó múltkorában volt itt kérdés amelyben a nő 10 évet pocsékolt el olyan férfira aki megmondta neki nyíltan, hogy neki csak egy papír a házasság. Sokan megírtuk neki, hogy hagyja már végre el, de ha jól emlékszem nem írta le legvégül, hogy megteszi-e.
Arról, hogy valakinek nincs emberismerete, önismerete és főleg önbecsülése nem tehet a párja hanem ő maga.
Neked se van és azért mutogatsz másokra, hogy jobban érezd magad. Annyira vagy, mármint olyan mértékben nincs emberi tartásod, hogy foglalt és főleg öreg bácsival lennél jóban.
Pedig lehetne növelni az önbecsülésed, lehetne enberismerettel rendelkezni, de te ahhoz túlságosan türelmetlen és nyilvánvalóan lusta vagy.
Most akarod ami nem lehet a tiéd csak azzal nem számolsz, hogy hiába éred el ami szerinted boldoggá tesz nem fog.
Megcsalásból jó párkapcsolat sosem lesz.
Ráadásként, hogy ő inkább az öregapád egyáltalán nem lehet szó normális párkapcsolatról.
De én is azt mondom hogyha vevő rád és te neked megéri fuss neki. Mindenki úgy rontja el az életét ahogyan akarja. Majd aztán nézhet egy nagyot.
"Amúgy tudom, hogy a feleségével már nem szerelmesek"
60 évesen igen ritkán szokás. Viszont ha nem teljesen szenilis a papi, akkor tudja jól, hogy a feleségével mögöttük lévő több évtizednek és barátságnak nagyobb az értéke, mint egy önértékelési zavarokkal küzdő 23 éves lányka érdeklődésének. És azt is nagyon jól tudja, hogy a feleségére számíthat, te meg az első korral járó problémánál, betegségnél lelépnél, vagy ha találsz egy 25 éves fiút.
Az ilyeneket sosem értettem
Meg ha együtt is maradnatok vagy 20 évig, amikor te meg fiatal leszel, ő meg jó estben meg él, utána 43 évesen akarsz új pasit keresni?
És egy öreg ápolója akarsz lenni?
Nekem 31 évesen még elkérik a szemelyim ha veszek egy üveg bort, el nem tudom képzelni hogy egy 60 körüli vén pali tetszen
Annyira irigyellek! Én most leszek 45. Nem a fiatalságod, az alakod vagy a naivitásod, hanem hogy képes vagy vonzódni egy 57 éves férfihoz! Mikor én akartam ismerkedni, többek között ezért adtam fel. Hiába húztam fel a felső korhatárt 15 évre, csak az ennél is öregebb bácsik írogattak. Volt, akinek adtam esélyt randira, de kár volt. Mintha apámmal randiztam volna. Lehet, hogy azért, mert ő 55 évesen halt meg.
De nekem nyugodtan elhiheted, hogy maximum előtted fitt, egyébként reggel két marék gyógyszert szed, egy hétig nem tud kiegyenesedni, ha idegen ágyon alszik, és nem fogtok spontán beugrani enni valahova, mert epebajos, ég a gyomra, nem eszik meg akármit. Röbb a rigolyája, mint a saját foga. Ráadásul bennem nagyon is él az a félelem, hogy apám ennyi idősen halt meg, és nagyon sokan a környezetemben. Mi van, ha pár év után ő is? Hogy dolgozom fel?
Viszont tapasztalat: egy ilyen idős férfi már nem akar gyereket. Akkor se, ha esetleg képes lenne csinálni, és esetleg egészséges lesz. De esze ágában sincs évekig kelni minden este, órákig ringatni, miközben ordít, kakis pelust cserélgetni, elviselni a dackorszakos kétévest, hadakozni az óvónénikkel, olvasást gyakorolni. Te még nem tudod, hogy egy gyerek mivel jár, ő már felnevelt kettőt, és ha babázni akár, akkor átmegy unokázni. Aztán ha peched van, akkor nem otthagy pici gyerekkel, hanem meghal. Az mennyivel jobb, nem igaz?
Amúgy az egész sztoriban nem az a leggázabb, hogy 57 éves. Hanem hogy nős. Már rákezdett a mi csak együtt élünk kezdetű örökzöld slàgerre. A pasi pontosan tudja, hogy meg fog dugni, kicsit elszórakozik veled, aztán mész a levesbe. Nem te vagy az első szeretője, és nem az utolsó. Pár dugáson, pár olcsó ajándékon, meg egy kis hetyegésen túl semmire se számíts. De ha nekem nem hiszel: ecseteld a bácsinak, hogy te mennyire szeretnél gyereket, minél előbb, és egy érett férfi mennyivel megbízhatóbb. Aztán figyeld, ahogy elporzik a messzeségben.
Szerintem nem.
A szex még jól is működhetne, de nem hiszem, hogy a generációs különbségek ne ütköznének ki idővel, ráadásul egy nős férfit jobb lenne békén hagyni!
Eszembe sem jutna, hogy belebonyolódjak egy viszonyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!