Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 év korkülönbség egy párkapcsolatban rengetegnek számít? Fenntartható egyáltalán?
Én 23 éves vagyok és tetszik egy 55 éves férfi. (10-et minimum letagadhatna, nagyon jó állapotban van a teste, igényes a külsejére és helyes az arca is. Őszülni is alig-alig kezdett, több hajszála barna, mint ősz. A viselkedése is nagyon fiatalos, és nem úgy, hogy fiatalnak akar kényszeresen tűnni, hanem laza.
Ha adnék neki jeleket, vajon hülyének nézne, kapna az alkalmon, vagy csak finoman elutasítana?
Egy gáz van, hogy nős.
“Csak míg ezt egy idősebb férfinál konkrétan meg lehet beszélni”
Honnan veszed ezt az alaptalan sztereotipiakat?
Kerdezd meg hugomat majd, hogy az idosebb ferfi miert is akarna barmivel is oszintebben beszelni a gyerekvallalasrol, ha amugy a kerdes elodazasaval jobban huzhatja a kapcsolatot…
Nem ertem, hogy mire alapozod ezeket az elkepzeleseidet…
Persze,ha egy 57 éves szottyadt nyanya rohangálna fiatal sráccal,akkor azt dicsérnétek. Ugye, jól tartja magát, már nem veszélyes a terhesség és micsoda favorit a ágyban....már nem is fogaz...
Ez a korkülönbség minden kapcsolatban sok,főleg ha házas az egyik fél.
Itt egyedül az a gáz hogy ez a pasi házas, minden másra azt mondom hogy hajrá (nem kell mindennek örökké tartania).
Hagyd kérdező, akkor is ha baráti a viszony a feleséggel. Normális emberek elválnak ha ez annyira baráti, hogy se szex, se semmi... Mert ennyi idősen is kell még az embernek az ami fiatalon. Nem csak úgy hogy félre, meg kikacsint módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!