Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri időt vesztegetni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri időt vesztegetni az elittárs.hu oldalra?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 00:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
79%
Van olyan a regisztráltak között, aki nem fizetett és látja mások képeit?
2013. febr. 12. 12:19
 42/54 anonim válasza:
85%
Nekem ma végre törölték a prémium tagságom és így törölni tudtam az adatlapom. 4 levelet küldtem és az utolsóhoz képest 8 nappal reagáltak. Azt tudom ajánlani, mindenki legyen türelmes, de aki még nem regisztrált, azt óva inteném, nem kell még egy adag feszültség.
2013. febr. 13. 13:47
 43/54 anonim válasza:
52%

Én is kb. 4 levelet írtam nekik a lemondással kapcsolatban, de egyikre sem reagáltak, viszont a fordulónapon jött a levél, hogy töröltek, még mielőtt a következő adag zsét leemelték volna!

Úgyhogy nyugi, talán mégse rablóbanda... Csak nem értem, miért nem tudja az ember a felületen keresztül lemondani, miért kell ehhez ügyfélszolgálat.

Maga az oldal szerintem megérné a próbát; a sok társkereső között szerintem egy másik ilyen személyiségtesztes sincs (de javítsatok, ha tévedek).

2013. febr. 15. 08:21
 44/54 anonim ***** válasza:
36%

Hát nem tudom miért van ennyi szerencsétlen, rossz indulatú ember itt, hogy mérges erre a társkeresőre.

A mai világban divat lett ócsárolni mindent és égetni.

Én előfizettem, pár napja írtam egy sms-t hogy bontom a szerződést. Visszaírtak, hogy rendben. Ügy elintézve.

Nem értem, mi a baj.

Én azt hiányoltam, hogy a kitöltött kérdéseket nem osztják meg a jó néppel. Nem látom, hogy egyes lányok milyen válaszokat adtak. Így láthatnám milyenek is valójában. A gyerekek száma sem látszik, meg hogy valaki kövér vagy túlsúlyos.

2013. febr. 18. 16:10
 45/54 anonim ***** válasza:
57%
2013. ápr. 2. 02:41
 46/54 anonim ***** válasza:
43%

Sőt, hogy még én is bonyolítsam a helyzetet:

Feljelentkeztem a Lidl újságból kivágott, beszkennelt "bomba" hapsi fotójával. Már kezdem sajnálni a lányokat, hogy mennyire oda vannak a fickóért. Rengeteg levelet kapok.

És még azt a naivitást és "levegő után" kapkodást is csodálom, hogy az emberek ennek a személytelen internetnek bedőlnek...

Az regisztrál aki akar és úgy szivat ahogyan. Nem értem a személyes kapcsolattartás már az idejét múlta? Emberek ezzel töltik az idejük részét, hogy ülnek a net előtt és már észre sem veszik, hogy az idő gyors múlásával őszbe megy a hajuk színe.

2013. ápr. 2. 12:54
 47/54 anonim ***** válasza:
72%

Állítólag nem átverés az ELITTÁRS

Forrás:

[link]

2014. febr. 9. 15:21
 48/54 anonim válasza:
100%

Itt mondom, tisztelt hölgyeim és uraim, hogy egy pénzlenyúló átverés az egész. Én most kaptam levelet (nem emailt! borítékban!) hogy az ügy már behajtónál (!) van, és fizessek 12 rugót. Szóval a pénzedért mennek minden eszközzel.

A legaljasabb dolog az automatikus hosszabbítás. Ha normális oldal lenne, ilyen nem lenne benne. Ennyi.

2014. ápr. 22. 13:37
 49/54 anonim válasza:
100%
(előzőhöz) bocsánat, nem írtam azt, hogy én _sosem_ regisztráltam, és _sosem_ fizettem elő. ("ajándékba" kaptam ... szép ajándék!)
2014. ápr. 22. 13:59
 50/54 anonim ***** válasza:
39%

Én az Elittárson találtam meg a társamat. 4 hónapig használtam, de már 3 hónap után megismerkedtünk. Én is próbáltam korábban a randivonalat, de szerintem az Elittársra inkább olyasvalakik regisztrálnak, akik komolyan gondolják a társkeresést.

Nekem semmi gondom nem volt a lemondással és a páromnak sem... :)

2014. jún. 4. 10:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!