Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aztamindenit. Azért megéri rákeresgélni dolgokra a gyakorikérdéseken.
Akkor átk.rás az egész, meg nem lehet törölni magam?
Pedig még örültem is, hogy milyen pörgés van, hogy 10 percenként jön e-mail, hogy megnézték az adatlapom.
De hogy a .csába fogom én azt kikapcsolni?
Hú de mérges vagyok...
22#-es!
Ugyan én nem fizettem elő, de végignyaltam a honlapjukat, az apróbetűst is. Az AFSZ-ben le van írva minden. Aki azt elolvassa, nem fizet elő, mint ahogy én sem. :-))
A tagságod lejárta előtt LEGKÉSŐBB 7 nappal mondd le a szerződést! Egyébként hosszabbítják automatikusan...
Az 5-ös pont: [link]
Lemondásnak szerintem működnie kell a netes ügyfélszolgálatukon keresztül...
Az, hogy ne küldjön a rendszer 5 percenként értesítőt, beállítható belépve a Felhasználói fiók/ Rendszerüzenetek menüpontban.
Ugyanott, csak a Tagságom menü legalján lehet törölni magunkat. Nekem sikerült, bár lehet a fizetős tagoknak valóban nem működik...
Törléskor jól beolvastam nekik, mert kérik ugye a törlés okát.... :-)
Én sem fizettem elő (nincs hitelkártyám).. de láttam, hogy már a fizetési oldalon is kiírják, hogy a tagság automatikusan meghosszabbítódik.
Ezen kívül találtam erről info-t a súgó oldalaikon is, nem csak az ÁSZF-ben.
Szóval nem igaz, hogy csalók és lehúzás, mert több helyen világosan feltüntetik.. mielőtt megadnád a bankkártya adataidat.
És az automatikus hosszabbítást akármikor le lehet mondani, szóval nem értem miért parázik ezen mindenki?
Való igaz, ingyenes tagként nem sok mindent lát az ember, elég használhatatlan így.
De szerintetek a facebook miért ingyenes?? A rengeteg reklám miatt amit tolnak a pofádba ha akarod ha nem. A facebook a hirdetőkből él, az elittárs meg a tagsági díjakból. Szerintem ezzel alapvetően nincs gond.
28
Ha így gondolod, akkor szerintem meg is érdemled, hogy beleestél a honlap csapdájába.
Különben igazán "eliteknek" legalább lenne valakije, aki átböngészi helyettük a szerződési feltételeket, és akit csak ilyesmire tartanak.
Na erről ennyit, vannak az igazán elitek, meg vannak, akik csak hiszik, hogy azok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!