Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEGOLDÁS (PayPal):
Aki bedőlt, fizetett, de már nem szeretne, és PayPalt használt, az tiltsa le az automatikus fizetésre vonatkozó meghatalmazást.
Segítség: [link] ("Cancelling recurring payment")
Bankkártyás fizetések esetén is biztos lehet valami hasonlót tenni. Én azoknak is javaslom ezt, akiknek elvileg sikerült az előfizetést lemondani, hiszen az ismétlődő meghatalmazással még le tudnak emelni pénzt.
Civa
Ne hidd hogy olyan okos vagy! Képzeld, hiába olvasod el az ÁSZF, nincs benne hogy "vigyázz, nehiggy nekünk, mert mi megszivatunk". Több más jellegű fizetős honlapon voltam és vagyok is regisztrálva, de eddig sehol nem találkoztam olyannal, hogy nem lehet leállítani a további automatikus fizetést. És még vmi... amikor én ide regisztráltam, még sehol nem voltak ilyen "okos" hozzászólások mint a tied is, hidd el, utánna néztem. Senki nem írt rossz tapasztalatról. Örülj neki, hogy neked nincs ilyenre szükséged. Csak azt nem értem, hogy akkor miért szólsz bele és mit keresel itt?!
Én azért regisztráltam, mert igényes társkeresőnek volt hirdetve. Nem tartottam sok pénznek, az éves díjat.
Diplomáim, anyagi körülményeim adottak, hogy tényleg igényes emberre vágyjak. De amikor (bocsánat ha ezzel megsértek valakit) egy szobafestős írja, hogy azért keres itt, mert "nincs pénzem, és hátha összejön egy csaj nekem a pénzesek közül".... nagyon kiábrándító.
Hát igen utolsó, ez elég elkeserítő :(
Nem hiszem, hogy bűn az, ha az ember normális társra vágyik. És nem lenne gond a szobafestővel sem, ha nem így nyilvánulna meg.
Gondoltam megosztom veletek, hogy mégis csak van fény az alagút végén ami a premium tagasag megszüntetését illeti. 2. levelemre a következő választ kaptam a mai napon az Elittars munkatársától V. Gabriellától:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük a visszajelzését!
Kérem engedje meg, hogy elnézést kérjünk a kialakult helyzetért és hogy magyarázattal szolgáljunk Önnek.
Honlapunk rendkívüli érdeklődést váltott ki. Azzal a ténnyel, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen népszerűséget értünk el, mi sem számoltunk, így ügyfélszolgálatunk a hirtelen megugró, nagyszámú regisztrációra nem állt teljes mértékben készen. Megtettük a szükséges lépéseket a kialakult helyzet normalizálására és megfeszített munkával dolgozunk azon, hogy biztosítsuk a magas színvonalú szolgáltatást, amelyet ügyfeleink elvárnak tőlünk.
Ebből az okból kifolyólag történt, hogy levelének feldolgozása előtt tagsága automatikusan megújult.
Tájékoztatjuk, hogy prémium tagsága a mai nappal, azaz 2013.02.07-i időponttal véget ért és a meghosszabbítás által felszámolt tagsági díjnak a visszafizetését végrehajtottuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a folyamat akár 5-7 munkanapig is eltarthat.
Adatlapja továbbra is szerepel az ELITTÁRS oldalon, az ingyenes tagjaink közé soroltuk vissza.... stb.-stb.
A tagsagom valoban megszunt es torolni tudtam a regisztraciomat. A bankkartyamat minden esetre lecsereltem, biztos ami biztos.
1 hete írtam nekik, hogy töröljék az előfizetésemet és annak megújulását. Természetesen csesztek megtenni, még csak email válasz sem érkezett.
Szerencsére én voltam olyan bölcs és csak 1 hónapot fizettem, azt is Paypal-on keresztül, így a megújítását onnan aztán hiába próbálják, mert Paypal-on letiltottam őket. Az adatlapomról a fotóimat töröltem, így még ha nem is tudom az adatlapomat véglegesen törölni, mégis ugyanaz lesz, mert előfizetés nélkül, fotó nélkül aztán gyakorlatilag mintha ott sem lennék:)
Azért megnézem bő 2 hét múlva a pénz leszívási próbálkozásukat, amikor falakba ütköznek majd:)
De azt hiszem előbb-utóbb az oldal teljesen le fog állni és minden adattal eltűnni:)
Mindenkit tehát óva intek, hogy közelébe merészkedjen az Elittársnak. Egyedül azt nem értem, hogy nem jelentették még föl sokan a rendőrségen a megkárosítottak közül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!