Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít sok embernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít sok embernél kizáró oknak, ha egy férfinak vagy egy nőnek van már gyereke mástól?

Figyelt kérdés
Két különböző nőtől van a pasinak gyereke.. Az egyik 11 éves, elvileg a nő eltitkolta szakítás után a terhességet.. A másik gyerek 3 éves, de tervezett gyerek volt.... Vélemény?
dec. 29. 10:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Nálam például azért, mert azt akarom, hogy ezeket az élményeket közösen éljük át először. Ha van már gyerek, akkor a mi közösünk érkezése nem lesz akkora dolog már. Lehet, hogy sokak szemében ez ostobaság, de én így érzem, illetve ez is egy álláspont.
dec. 29. 10:27
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
2 nőnek is csinált gyereket majd egyiket sem neveli. Csodás példány.
dec. 29. 10:29
 3/25 anonim ***** válasza:
33%
Nem mindenkinek jönnek be a használt emberek.
dec. 29. 10:34
 4/25 anonim ***** válasza:
13%

A legtöbb pasinak nem olyan nagy szám egy gyerek érkezése, mint amiről te álmodozol.Max. a pénz miatt amivel jár, amiatt lesz "nagy szám".Nem női aggyal gondolkoznak.

dec. 29. 10:35
 5/25 anonim ***** válasza:
34%

Te is használt vagy, ha már nem vagy szűz.🤷

dec. 29. 10:36
 6/25 anonim ***** válasza:
56%

Mert a gyerek olyan, mint a fingszag.

A sajátodat még csak elviseled, de másét már nem.

dec. 29. 10:37
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Nekem önmagában a gyerek nem kizáró ok. Nekem is van.

De megnézem, hogy viselkedik a gyerekeivel, az exeivel, mert ugyanerre számíthatok én is. Kiderítem, hogy a kisebb gyerek anyjával mi volt a válás oka.

Én már nem akarok több gyereket, főleg nem szülök senkinek harmadikat a harmadik kapcsolatàba.

Megnézem, hogy egyedül mennyire boldogul. Sajnos sok pasi ilyenkor ingyen bébiszittert keres az apás hétvégére, és még anyagilag is támogatni kell.

Ha minden téren rendben van, akkor lehet ebből komolyabb.

De az én vagyok.

dec. 29. 10:37
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem akarok gyereket. Ergo nem akarom más gyerekét se nevelni.

Lesz mindig valami, ami összeköti az előző párjával, életünk része lenne az is.

Akkor ilyen aproságok, hogy pl elmennétek színházba, de le kell mondani, mert a gyerek beteg lett és a másik szülő valahogy pont nem ér rá foglalkozni vele.

Satöbbi satöbbi... Napestig sorolhatnám, hogy miért kizáró ok.

dec. 29. 10:38
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
#4 És miből gondolod, hogy nő vagyok? Férfiként nem vágyhatok családra, gyermekre? De, vágyom.
dec. 29. 10:38
 10/25 A kérdező kommentje:
Igazából mindkét kapcsolatnál tudni lehet mi volt a válás oka..
dec. 29. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!