Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányoknál (tiszt. Kiv. ) miért számít, hogy az embernek milyen autója van?
Lehet, hogy csak én fogtam eddig ki ilyeneket, de komolyan nem értem.
Mit számít az, hogy az embernek milyen autója van? Mai fizetésekből tényleg lehetetlen BMW-t meg ilyeneket venni, pláne 25-26 évesen.
Erre akivel találkoztam az mind azt mondta, hogy "hát emiatt nem hiszem hogy működne"....
Ha ennyire fontos nekik az autó, akkor miért nem randiznak az autóval? Már elnézést....
Mit gondoltok, az ilyen lányokról?
Üdv a földön!
Nekem egy öreg pick-upom van, na nem néznek ki belőle... Az mindegy mi van a háttérben, ha nincs "lízinges" új kocsid, egy szar vagy!
De mit számít az autó? Ha ennyire akarják, vegyék meg maguk hitelre...de miért várják el a fiúktól, hogy új, drága autójuk legyen, amikor ez képtelenség, ha az ember nem milliomos?
Én sem várom el a lánytól, hogy legyen saját autója, de már mondta valaki, hogy neki minek autó, hisz drága a benzin, ő azt nem fizetné...
6.
Jobban meg sem fogalmazhattad volna. Pontosan:D
Nos.. Engem baromira nem érdekelt soha, hogy kinek milyen kocsija van. A mostani páromat is épp úgy szeretném ha nem lenne bmw-je. A személyébe vagyok szerelmes, nem a pénztárcájába.
VISZONT nem akarok bunkó lenni, ne értsetek félre, de nem bírom amikor férfiak ezen sírnak, hogy a nőket csak a pénz meg a kocsi érdekli és nekik ezért nincs csajuk. Se a pénz se a kocsi, se a családi ház nem garancia SZERELEMRE.
Amúgy meg aki akar kocsit, az szerintem meg tudja oldani. A barátom 2 éve, 17 évesen vette a kocsiját ÖNERŐBŐL. Szülői meg egyéb támogatások, kölcsön nélkül. Egyszerűen megdolgozott érte.
"A barátom 2 éve, 17 évesen vette a kocsiját ÖNERŐBŐL. Szülői meg egyéb támogatások, kölcsön nélkül. Egyszerűen megdolgozott érte."
Jobbat nem tudtál kitalálni?
17 évesen hol tud valaki úgy dolgozni, hogy egy jobb kocsira össze tudja spórolni a pénzét? Elmondásod szerint BMW-je van...
Ez Németországban ESETLEG lehetséges lenne vmennyire, de Magyarországon biztos nem. Szóval kár a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!