Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a megfelelő embernél semmi nem számít?
Talán nem semmi, de engedélenyebben vagyunk vele és ez nem attól függ, hogy mennyi pénze van, hogy néz ki és hogy bánik velünk.
A Szex és New Yorkban volt, hogy Charlotte panaszkodott, hogy szegfűt hozott a randi partnere, majd mondta, hogy Harrynél ez nem zavarta volna, mert a megfelelő embernél semmi nem számít, ő kopasz volt és tele szájjal beszélt, de mégis szerette.
Van benne valami.
Aki úgy érdekelt, még a folyamatos szuszogasat is imádtam, a nagy füleit.. mindent.
Pénze az például egyiknek se volt, akivel így éreztem, de még kifejezetten jó pasik se csak megszerettem őket azért, ahogy bántak velem.
Szóval igen, szerintem van ebben igazság.
Forditva
Egy gyari munkást lesz.rom ha beszol
Ha a párom szol be azt már nem.
"és hogy bánik velünk."
Ilyen nincs. AKinek mindegy, hogy bánnak vele, az sürgősen keressen fel szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!