Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ugyan olyan magas a pasi, mint ti, az megfelelő nektek? 175 cm magas pasi törpének számít?
Szerintem kicsi az esélye, hogy nekem egyszer velem egymagas barátom legyen, mert elég kicsi vagyok. Nekem a 175 cm pont ideális lenne, mivel alacsony vagyok. :D
De nem azt nézem, hogy hány centi a pasi. :)
16/L
én is 175 cm magas vagyok, és a magasságom miatt még nem volt gondom a csajozással:D
úgy vettem észre h manapság a 175 az egy átlag magasság. vannak tőlem magasabbak is, de alacsonyabbak is.
18/f
ui: bocsi h fiúként válaszoltam : D
előző voltam.
ha magassarkúban nem vagyok nála magasabb akkor oké.
175 az határeset, de még belefér. bár vonzóbbak a magasabb pasik, de nem kizáró ok
ez normális magasság.(: egy tőled magassabb srácot ismerek, ő meg panaszkodik hogy túl magas (178), pedig még az is pont jó:)
16/l
mi felszínes azon ha van valami ami tetszik, és van ami nem? neked se tetszik ha torkonhánynak, gondolom, úgyhogy előfordul az emberrel hogy vannak dolgok amik nem jönnek be. majd ha azt mondom hogy 180 alatt senkivel sem vagyok hajlandó összejönni, akkor lehet verni a nyálad hogy felszínes vagyok. bár, azt is megmagyarázom neked:D
amúgy engem nemigen zavar hogy milyen elvárásaid vannak, majd találsz magadnak olyat. van akinek csak a 90es mell felel meg, és ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!