Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért kizárólag a magas férfiak kellenek? Miért kell mindenkinek magas pasi?
176cm vagyok ami elvileg átlagos, viszont sokszor hallottam olyat, hogy 180centi alatt szóba sem állnak a nők az emberrel, már pedig ezen nem lehet változtatni, 21 éves vagyok, magasabb már nem leszek, meg ott a jóképűség is, azon sem lehet változtatni, vagy magasnak és jóképűnek születik valaki, vagy nem, a nőknek meg ott van ezer dolog amivel javíthatnak magukon, hogy könnyebben párt találjanak.
Tehetek én arról, hogy nem lettem colos?Most ettől kevesebbet érek a nők szemében?
Amelyik ilyet mond, az alól rúgd ki a magassarkú cipőt. Így már nem fogsz nekik olyan alacsonynak tűnni. :D
Egyébként 176 cm, az azért még nem annyira alacsony, ez szerintem csak kifogás náluk, vagy túl magas csajjal kezdtél. (A nők tényleg nem szeretik a náluk alacsonyabb pasikat, mert félnek, hogy kinevetik őket).
Az én pasim csak 1-2 centivel magasabb tőled. Pedig én se vagyok alacsony csaj, 168-170 cm kb. Nekem meg az tetszik benne pont, hogy ha átölelem nem kell ugrálnom hogy megcsókoljam csak picit feljebb emelem az állam. :)
Jóképűség... kinek mi számít jóképűnek.
Legyél ápolt, kedves, humoros. Ennyi jó lesz alapnak. Egy jól eltalált frizura, illat és ruha is dob a fiúkon is hidd el! Meg a viselkedés ami fontos.
én 171 centi vagyok, s nem fogok alacsonyabb pasival járni.
eddig az egyik barátom egymagas volt velem, ami nagyon kényelmes volt csóknál, mert nem kellett az egekbe emelnem hozzá a képem, és neki sem kellett Qasimodo-ként legörnyednie hozzám :D
a másik barátom 3-4 centivel volt magasabb, még ez sem volt zavaró.
de nagyon magassal nem járnék, tőlük v.hogy félek (akart velem járni ilyen 19nemtomhány centis, és győztem felnézni rá, ami fárasztotta a nyakam egy idő után :D)
tehát nekem az ideális az egymagas, v. 2-3 centivel magasabb.
20/L
Nekem nem kell magas pasi, mert csak 158 centi vagyok, szóval nekem 175 a felső határ, de már az is nagyon max :)
19/L
én mondhatni elég magas vagyok, viszont nem vagyok jóképű, mondjuk átlagos. alapvetően sokra nem megyek a magassággal mert a lányok akik tetszenek rendre egy 175 körüli jóképű srácnál kötnek ki -vagy egy 30 feletti testes vállalkozónál-
szóval ez van. azzal kell gazdálkodni ami van. se magasabb se jóképűbb nem lehet az ember.
a lányok mellett szól azért, hogy sokan mániákusan szeretik a magassarkút. akár 10cm felettit! na már most szerintem alap hogy minimum egymagasak legyetek a lánnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!