Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért kizárólag a magas férfiak kellenek? Miért kell mindenkinek magas pasi?
176cm vagyok ami elvileg átlagos, viszont sokszor hallottam olyat, hogy 180centi alatt szóba sem állnak a nők az emberrel, már pedig ezen nem lehet változtatni, 21 éves vagyok, magasabb már nem leszek, meg ott a jóképűség is, azon sem lehet változtatni, vagy magasnak és jóképűnek születik valaki, vagy nem, a nőknek meg ott van ezer dolog amivel javíthatnak magukon, hogy könnyebben párt találjanak.
Tehetek én arról, hogy nem lettem colos?Most ettől kevesebbet érek a nők szemében?
szerintem efelől mindenki máshogyan ítélkezik, mindenki az alapján amit tapasztalt!
- az én környezetemben azt veszem észre, mintha a nők igénytelenek lennének a pasik terén!
A csaj nagyon csinos jó alakkal szép arcal szóval igényesen néz ki!
- A pasi meg egy elhízott, zsíros testű mackóféle sőt túl mackós, borostás, jehova stílusú ruhában öltözött.....
--------> na az én környetemben a nők a középmagas dagadt igénytelen pasikra buknak.
Én 188 cm magas vagyok, eljárok sportolni, nem vagyok kigyúrva hanem átlagos vagyok, igényes és ez a külalak még sem jön be....
:D
nem ezt mondtam!
csak én viszonylag sok ilyen nőt ismerek akik az ilyen igénytelenebb pasikra buknak....(mondjuk érdekes, hogy ezeket a csajokat szint mindet eltartja ez a dagi pasijuk)
Én találtam barátnőt magamnak, nem ez a gond! (persze nem 1 nap alatt)
Csak mondani akartam hogy a környezetemben sok az ilyen nő.
--Másnak a környezetében meg, a 165 cm magas vékony pasik jönnek be
-- van ahol meg csak a kigyúrt fazonok audival...
csak példa...
NE! ne hízz el! :) Csak légy sportosabb, ne egy csontkollekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!