Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már mindenki incelnek számít, aki nem képes megfelelni a nők hatalmas elvárásainak?
Nem. Az incelséghez hozzátartozik a nőgyűlölet, a neheztelés, önsajnálat, önutálat, mizantrópia, sőt egyesek szerint a nárcisztikusság is.
Persze nem kell mind egyszerre teljesüljön, de kisebb jeleik ezeknek általában előfordulnak.
Viszont szívesen meghallgatnám mik szerinted azok a “hatalmas elvárások”. De feltételezem csak a kliséseket fogod írni, hogy minden nő a pénzre megy, meg a nagy farokra, a jó testre, a “chadokra”, stb stb. Ha ezeket szajkózod, akkor nincs is mit írnod, tudjuk, ismerjük az ilyen jellegű nézeteket és bármit is írnánk, bármilyen tapasztalot, letagadnád hogy létezik ilyen.
Összekapcsoltál két divatos "gyakoris" témát: incelség + nők elvárásai
Ezzel nagyon mellélőttél most, ugyanis a kettőnek pont semmi köze egymáshoz. Good try but not, mondaná az angol.
A kérdésre ezért nem is lehet válaszolni érdemben. Az incelséget már előttem definiálták. A nők elvárásairól meg lehetne vitatkozni, csak soha nem lenne vége.
Keress egy átlagos valakit, jöjjetek össze, aztán mellette kereshetsz jobbat mint mindenki más!
Sokkal többen csinálják, mint gondolnád!
Ilyen sekélyes a világ!
Fáj az igazság?
Irány disney mesét nézni leponzozó csürhe!
Nem akartam általánosítani, sztereotípiát gyártani, mivel én is monogám kapcsolatban élek és semmi pénzért nem cserélném le a barátnőmet, de sokan így csinálják!
Képzelem azokat a hatalmas elvárásokat.
Igényesség, stabil munkahely, kulturált viselkedés, mások tisztelete, értelmes jövőkép, hűség, normális kommunikáció. Hát, ha ezeket sem tudod nyújtani, nem a nőkkel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!