Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak nagyon sok nőnek hatalmas elvárásai? Miért várják el, hogy 24/7-ben szórakoztassam őket?
Tinderről vannak, akkor az a baj hogy itt ismerkedek?
Ne mondjátok, hogy adjam lejjebb az igényeim. ENNÉL lejjebb már tényleg nem tudom, mert nincs hova.
Komolyan olyan érzésem van, mintha kiskirálylánynak hinnék magukat. A mostani már be is nyögte, hogy ha tovább fogunk ismerkedni, vegyek autót mindenképpen.
#4: Röviden olyat vár el amit ő nem tud nyújtani. Kezdve egyből a kinézettel, bár jól sminkeli magát, úgyhogy ezzel nincs bajom. Inkább az, hogy mindig én találjak ki mindent, hogy mi legyen a randi, mi legyen a beszédtéma, aztán a beszélgetést persze nekem kell fenntartanom és előre görgetnem, szórakoztassam állandóan. Egyszer mondtam neki, hogy kitalálhatna ő is randiötletet, szerintetek megtette? Dehogy, azóta is várom az ötletet. Egyszerűen mindent én csinálok, megszakadok, közben még dolgozok is, ő meg otthon ül állandóan, és nem csak a vírushelyzet miatt, hanem egyetemen amúgy is alig kell bemennie pár órára egy héten. Nem igaz, neki elvileg több ideje és energiája kéne legyen, mint nekem, mégis én teszek bele sokkal többet.
Most meg már kitalálta, hogy majd én veszem az autót, mert neki nem lesz rá pénze.
#7: Ismerem. Sajnos itthon is van piaca, itthonról is fizetnek nekik. Kihasználnak egy piaci rést, de nem túl erkölcsös.
#8: Én meg pont az ellenkezőjét fogom ki ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!