Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan mind a társkeresésben, mind a karrierben, mind pedig a szociális kapcsolatokban egy hatalmas nagy NULLA?
Nem vagy nulla!Hatalmas boldogság vagy nekem és talán még sokaknak!
Épp most tudtam meg, hogy nem én vagyok a legnagyobb lúzer a földön!😀
Fogalmad sincs mit jelent nullán lenni.
Semmilyen téren....
Szóval hagyd abba a hisztit és csináld a dolgod...
36/f szűz a többit le se írom ....
Ok.Te akartad.Apró dolgokban olyan szerencsétlen vagyok, hogy bárkit kenterbe verek,de nézzük a többit.A legnagyobb baj, hogy nincs gyerekem és koromból adódóan erősen benne van a pakliban,hogy már nem is lesz😥Párkapcsolatban nincs olyan elmebaj,amilyen pasim még nem volt,de ebből következik, hogy volt már pasim. A diplomamunkám időben elkészült, tehát diplomám is van. A munkámat imádom, az már az én defektem, hogy pont a rosszul fizető munkák érdekelnek, így nagy karrierről nem beszélhetünk. Viszont nagyon jó barátaim vannak, rengetegen szeretnek. Szóval hozzád képest nem is vagyok akkora lúzer 🤔
Én nem vagyok nulla semmilyen téren.
Én már a mínusz kategória vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!