Egyszerűen nem tudok együttélni a nevemmel, hatalmas önbizalomhiányom van, és kiderült, hogy szociális fóbiám is. Mit tegyek?
Ki lehet töröltetni és fél lehet venni helyette másikat. A középső nevemet én se használom, töröltetni tervezem.
Meg el lehet menni pszichiátriára.
Szerintem az önbizalomhiányod alapja nem a neved, ez csak egy kifogás. Ha lenne rendes önbizalmad, nem foglalkoznál vele, hogy ki mit gondol a nevedről..
Szóval a legfontosabb, hogy próbáld meg növelni az önbizalmadat, például a rendszeres edzés nagyon sokat segít (saját tapasztalat), illetve, ha rákényszeríted magad a számodra elsőre kellemetlen szituációkra (odamész beszélgetni valakihez, stb.), és egy idő után már nem is lesz kellemetlen, és nő az önbizalmad is, hogy megscináltad :) csak nem szabad feladni, ha az elején picit döcögősebben megy. És szerintem egy normális ember tisztában van azzal, hogy a nevedet nem te választottad, még beleszólásod sem volt, ezért kigúnyolni is teljesen felesleges. És ha meg nevet rajta egy jót, akkor nevet. Nevess te is, ne vedd olyan komolyan a dolgot :)) sok sikert!!
Magyarul semmi bajod csak tipikus szorongó kamasz vagy aki utálja a nevét.
Ha ennyire zavar beszéld meg jóanyádékkal és változtassátok meg. Neten elérhető vele kapcsolatban minden információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!