Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan mind a társkeresésben, mind a karrierben, mind pedig a szociális kapcsolatokban egy hatalmas nagy NULLA?

Figyelt kérdés
Mert én gyakorlatilag minden téren egy szerencsétlenség vagyok. Nem elég, hogy soha nem volt barátnőm, nem elég, hogy 1,5 éve küzdök a diplomamunkámmal és már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de még barátaim/társasági életem sincs.

2019. szept. 2. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Később kezdtem az egyetemet legtöbben, így öreg nappalis diák leszek. Barátaim nincsenek, mert a mentális bajaim miatt elzárkóztam mindenkitől, még ha kerestek is, és így lett teljes a lelki békém. Párkapcsolatom volt, de nem tudom, szeretnék-e valaha még. Úgyhogy ne félj, mindig van lejjebb.
2019. szept. 3. 01:01
 12/20 Lazy Lover ***** válasza:
31%
Üdv a klubban... nekem semmi de semmi nem jön össze :(
2019. szept. 3. 06:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is 30 körül vagyok, rengeteget csusztam a betegségem miatt az egyetemmel. Hiába dolgoztam egyetem meg betegség mellett, nulla szakmai tapasztalatom van, mert szakmán belül nem találtam egyetem alatt munkát.

Volt már barátnőm, de per pillanat túl szarnak érzem magam ahhoz, hogy komoly kapcsolatom legyen.

És teljesen ködös, hogy a betegségemmel kapcsolatban mi lesz a jövő. Általánosságban romlik a helyzet.

Szó szerint semmim nincs (ingatlan/autó de még egy jobb pcm sincs), cserébe több millió diákhitel, mert gyógyszerek miatt pusztán munkából nem tudtam fedezni az egyetemi létet.

2019. szept. 3. 06:44
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

És ez miért van így? Miért nem volt barátnőd?Miért nincsenek barátaid, nem jársz sehová? Miért nem húzol bele abba a diplomamunkába?Ha idáig eljutottál azt már simán össze lehet dobni!

Ezekért mind tehetnél, és változtathatnál, kisebb erőfeszítés nélkül.

Tudod, ilyen panaszkodásoknál eszembe jutnak pl. a vak barátaim, akiknek tényleg gondot kellene okoznia mindannak amit Te leírsz, de nem így van.

Elvégezték az egyetemet, rengeteg barátjuk van, még vakon is részt vesznek egy csomó programon, beilleszkedtek a közösségbe.

És elkészült a diplomamunkájuk is, van akinek már kettő. Persze, segítséggel, na és?

A párkapcsolat Nekik tényleg nehéz, de ismerkednek, keresnek, nem adják fel.

És akkor itt vagy Te, vélhetőleg ép kézzel/lábbal, látóként/hallóként, akinek csak a hozzáállásán múlik mindezeken a változtatás.

Hát szed össze magad!

2019. szept. 3. 06:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs szociális életem, sem párkapcsolatom. Kamionos vagyok.

35 /f

2019. szept. 3. 07:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Mikor egyedül vagyok, mindig a munkára koncentrálok. Jönnek is az eredmények
2019. szept. 3. 07:42
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Rossz példának még jó lehetsz.
2019. szept. 3. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a munka maradt, amit nagyon élvezek időnként, meg kalandos, meg még aránylag jól is fizet, de szociális életem mellette egy nagy nulla, mondjuk mikor nem dolgoztam, akkor se volt jobb, szóval nem akarom a munkára fogni, de azon kívül kb semmim nincs. barátnőm sose volt, hiába ismerkedek neten már 10 éve legalább, egy olyan nekem tetsző nőt se találtam, akit én is érdekeltem volna. Autóm van, meg motorom, meg pénzem is, de nőt nem találok, elég magamnak való természetem van, nem tudok értelmesen ismerkedni, nincs kivel eljárni szórakozni, egy nagy nulla az életem a munkán kívül. Ez se olyan jó, mert bedilizik az ember egy idő után.
2019. szept. 3. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Valaki van még Budapestről?

Elmehetnénk sörözni :D

Ha már mindenkinek ez a baja, hogy antiszoc xd

2019. szept. 3. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
# 19 Na csapassuk! :D Én benne lennék. :D
2019. szept. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!