Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak nagyon sok nőnek hatalmas elvárásai? Miért várják el, hogy 24/7-ben szórakoztassam őket?
#2 átlag elvárások:
-keress viszonylag jól
-találj ki a nőnek tetsző programokat (színház, kiállítás, UTAZÁS, UTAZÁS, UTAZÁS, ja és UTAZÁS, stb) amiket te fizetsz, te szervezel
-tartsd észben a nőnek fontos dátumokat
-legyél a pszichoterapeutája
-legyél vele gáláns
-mondd meg neki mi legyen, soha ne legyél bizonytalan
-irányítsd, de közben hagyj teret neki
-lásd el javakkal
-irigyeljék a barátnői miattad
-ismerd a játszmákat, tökéletesen reagáld le mind, legyél nagyon tapasztalt a párkapcsolati történésekben
-kápráztasd el a szövegeddel
#20 igen, ahogy #21 írta, itt van egy szélsőséges, véleménydiktatórikus csoport, ami minden nekik nem tetsző hozzászólást töröltet. Sajnos nem újdonság ez, jó ideje szét van cenzúrázva ez a témakör.
Nem kell a hozzászólásoknak semmilyen hivatalos szabályt sértenie. Ha az említett csoportnak nem tetszik, törlésre kerül.
#24 teljesen átlag, sőt kissé elhízott nőkről írtam ezt. Persze ismerem a "csak instagirlöket látjátok" védekezést, de ne a nőkből indulj ki, akik tényleg szinte csak a top pasikat látják meg.
Én spec utálom az insta csákat, alapból felejtősek dugásnál többre.
#23: Értem.
#24: De a 8-as válaszoló meg pont azt írta hogy ez azért van mert ez a legalja. Most akkor mivan?????
"
Amúgy miért lett letörölve az első oldalról egy csomó komment?..."
Nem olvastam, de feltehetően a szokásos nyőgyűlölő, minden qrva, ostab, életképtelen anyázás az amyúgy "rendesfiúktól" XD
Arról van szó, hogy az elvárások, a férfiak igénye eleve olyan, amilyen. Ha normálisat akartok találni, akkor nektek is válogatni kell. Nem kell kétségbeesve minden egyeddel leállni, akinek luka van. Át kell gondolni, hogy milyen külső ÉS belső értékek a fontosak, és ezek mentén szisztematikusan gyomlálni a jelentkezőket. A külső azért fontos, mert fizikai vonzalom nélkül semmi értelme nincs akármi komolyba kezdeni, a belső pedig azért, mert az fogja a kapcsolatot lényegében meghatározni. Ha nem adjátok lejjebb, akkor a mi, nők is rákényszerülünk arra, hogy szintet lépjünk. Ez egy win-win szituáció az én meglátásomban. Tisztában leszel a saját értékeddel, és jobban meg fogod tudni becsülni a barátnődet is.
Ééééééééééééés most jöhetnek a pampogók. (Nem rád gondolok, kérdező.)
"Nyilván egy olyan lányt kéne kifognom, aki ugyanúgy dolgozik mint én, és ehhez mérten van egy egészséges értékrendje. Csak nagyon sok olyat találni, akinek nagyszülők/szülők fizetik a drága egyemet, el vannak kényeztetve, míg ők semmit se csinálnak."
Mondjuk a többség államilag támogatott képzésen van, sokat nem kell fizetni a szülőknek ezügyben. De nem is ez volt a kérdés.
Célszerű ismerkedésnél azzal kezdeni, hogy ki mivel foglalkozik, mit tanul(t), hogy nagyjából tudd, hogy hogyan éli az életét. Sok egyetemista van, aki másod-harmadéves korában, illetve mesterszak mellett már dolgozik, lehet, hogy ha csak egy icipicit feljebb tolnád a korhatárt, mondjuk 24 fölé, már jobb lenne a helyzet például.
Érdemes csak azokat a ki sokat jobbra húzni, akiknek értelmes leírása van és látszik rajta, hogy értelmes dolgokkal foglalkozik és nem csak van és (bocs) eszik-iszik-szarik-utazik meg társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!