Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják legtöbben, hogy ha normális alkatú férfiként keresek rendkívül kövér nőt az kamu? Ennyire hihetetlen, hogy valaki a hatalmas idomú hölgyeket szereti?
Figyelt kérdés
A keresésemre a reakciók 75%-a azt írja,hogy kamuzok,szórakozok.Nem gondoltam,hogy ennyire meghökkentő,ha valaki a nagyon kövér nőket szereti.2019. ápr. 29. 14:53
1/9 anonim válasza:
Van egy ismerosom, aki szinten a szumos noket kedveli, 50 kilo a hapsi vasaggyal egyutt.
Tehat nem egyedi.
2/9 anonim válasza:
Én nem tartom kamunak. Szerintem amúgyis nem egészen a kilók száma teszi a szépséget, láttam teltebb nōket, akiknek szép arcuk van, a telt idomok is érthetō módon vonzóak lehetnek némely pasik számára.
Alapból baromságnak tartom az ízlésen való vitákat, mindenkinek más tetszhet. Pl. nekem tetszenek a kisfiús arcú férfiak, míg másnak meggyōzōdése, hogy csakis a férfias arc lehet vonzó.
3/9 anonim válasza:
Egyrészt a túlsúlyos nők általában nem ilyen visszajelzéseket kapnak, másrészt az extrém túlsúly egészségtelen.
4/9 anonim válasza:
Azért az érdekelne, hogy merre találsz "rendkívül kövér nőket". Tapasztalataim szerint nem sok van idehaza.
5/9 anonim válasza:
Én normális duci csajt sem találok nem hogy extrémet.
6/9 anonim válasza:
Tapasztalatből mondom, hogy a kövèr nőkkel nem bánik egy fèrfi sem nő mondjára. Ezèrt persze, hogy senki nem hiszi el.
7/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nem könnyű találni akkora nőt,amekkora az ideálom,mert nálunk viszonylag kevés van.Bezzeg Amerikában.....ott könnyebb lenne,
2019. ápr. 29. 17:40
9/9 anonim válasza:
Nekem is a 150-200 kg feletti nők jönnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!