Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak nagyon sok nőnek hatalmas elvárásai? Miért várják el, hogy 24/7-ben szórakoztassam őket?
Figyelt kérdés
Még a csúnya lányoknál is azt tapasztalom, hogy elvárni tudnak, de nyújtani azon kívül ami a lábuk között van semmi mást. Sőt, sokszor többet vesznek el, mint adnak.2020. ápr. 10. 11:06
31/36 anonim 

válasza:

Érdemes csak azokat a csajokat jobbra húzni *
(ne kérdezd, hogy javította át arra 😂)
32/36 anonim 

válasza:

elittásron és tinderen nagy az átfedés. Láttam már, sajnos. Elvárások lehetnek, ütni lehet az asztalt, hogy nekem jár. Had üsse,felőlem a fejét is verheti a falba, hogy majd más megadja neki. Sok sikert. Üthetem az asztalt én is hogy márpedig csak Ferráriba ülök be, vagy megoldom, hogy legyen olyanom, vagy üthetem egy darabig az asztalt még. A nők 99%-a agyilag gyerek, hisztizik h neki jár, apúúúú azt a nyalókát akarom, most, akaroooooooom.... és megkapja, csak fel kellene nőni, vagy 35 felett süllyesztő. De ne foglalkozz ezekkel, magadnak teremtsd meg ami kell, a nőket meg tárgyként nézd, azt csak addig engedd a világodba, amíg ott helye van neki, s vigyázz nehogy ellopja (válás).
33/36 anonim 

válasza:

jah meg a szórakoztatásról, azért várja, mert az élete folyamatosan másoktól függ, belül egy üres ember, aki tényleg egy nagy nulla. Ennyi az élete, ezért vár ingereket kívülről,s mivel gyerek, a negatívot nem fogadja el, csak a "jót" üldözi bármi áron, neki a legjobb jár, és nem számít józanész, se empátia, ezért ignorál mindent ami "őnagyságához" nem méltó. A pszichológia ezeket a nőket nárcisztikus személyiségzavaros embereknek nevezi.
34/36 anonim 

válasza:

Az ilyen emberek, mint az utolsó, aki a nők 99%át egy kalap alá veszi és lenézi, miért nem kezd férfiakkal?
35/36 anonim 

válasza:

Mert ő meg azt hiszi, hogy jár neki a maradék 1%.
36/36 anonim 

válasza:

36%-os szerintem téged utoljára anyád ölelt meg,igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!