Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AnoTalkon mi ez a hatalmas színvonalzuhanás?
Már évek óta chatatelgetek, sose volt könnyű értelmes embereket kifogni az ellenkező nemből, de mindig volt, akivel lehetett beszélni, építő volt a beszélgetés, és bizony volt, ami így vagy úgy, de összejött.
Most meg? Konkrétan beszélgetést sem lehet elkezdeni, mert általában a köszönés után kiderül, hogy a másik fél rosszindulatú, vagy annyira leépült, sötét, hogy nem tud válaszolni sem. Kajak.
Mi ez már?
F

Énis vagyok fent elég sűrűn.
Értelmes nőt sajnos nem igen találni,legtöbb tizen éves,meg egy két 20-22 éves, de mindig majdnem ugyanazok.
Egy két mondat, és annyi a beszélgetés.
Meg rengeteg a kis fiatal fiú, akik ráérnek szórakozni.
Ma is próbára teszem,hátha...

Én 20 éves lány vagyok, és csak a +21-es korosztállyal tudok néha normálian beszélni.
Vagy olyan férfiakat dob be, akik barátnőt akarnak, de nagyon bénák a csajozásban.
Vagy olyat aki hazudik. Pl.: Tök jól beszélgettünk, de olyan ideális élete volt. Több sportot űzött, álom munkája volt és mellette az egyik legnehezebb egyetemet végezte. És ezek mellett szabadideje is van anotalkozni. Aztán mikor mondtam neki, hogy kamuzol, átment dedóba. Gondoltam nagyon hiteles. A szókincse se olyan volt mint aki jogásznak talul, de mindegy.
Vagy olyat dob be aki arra vár hogy kielégítsem, ő meg semmit se tesz érte, és ha nem szexchatelni akar akkor csak simán szórakoztassam.
Vagy olyat dob be aki szimplán buta
Vagy a maradék az aki tényleg normális, jókat lehet vele beszélgetni, és be merem vállalni hogy felveszem facebookon.
Ja meg ami nagyon felidegesít, hogy mindenki: insta? Snap? De vagy két mondat után.
Emiatt ritkán is járok fel, pedig amúgy szeretek beszélgetni idegenekkel is.
De a lányok se jobbak, sőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!