Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már mindenki incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már mindenki incelnek számít, aki nem képes megfelelni a nők hatalmas elvárásainak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 22:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
14%
#30. Aha, szerintem is.
2022. febr. 3. 11:57
 32/44 anonim ***** válasza:
71%
Mik azok a hatalmas elvárások és linkelnétek ezek forrását? :)
2022. febr. 3. 11:57
 33/44 anonim ***** válasza:
15%

32# LINKELNÉTEK? :'DDDDD

Ha a csaj dob titeket, mert nincs kocsi vagy ház, azt a beszélgetést vegyétek fel telefonra és linkeljétek be

2022. febr. 3. 12:05
 34/44 anonim ***** válasza:
13%
#28 Nektek könnyű, csak szét kell tennetek a lábatokat, és lesz olyan férfi, akinél lakhattok.
2022. febr. 3. 12:58
 35/44 anonim ***** válasza:
29%
34-es: és miért azt ítéled el aki él a a lehetőségeivel? Azt kéne meggyőzd incel elveidről aki adja a lakhatást a széttett lábakért.
2022. febr. 3. 13:26
 36/44 anonim ***** válasza:
15%

"Tessék jó génekkel születni!"

Hat igen, itt csesztuk el....

37F incel

2022. febr. 3. 13:28
 37/44 anonim ***** válasza:
4%
35. Ha lenne egy ilyen kollektív összefogás, a nők rögtön dühöngve vonulnának a kiváltságaik elvesztése miatt. Szerencsétekre sosem lesz ilyen mert a férfiak nagy része bármilyen módon hajlandó szolgálni a pináért.
2022. febr. 3. 13:29
 38/44 anonim ***** válasza:
67%

Egy férfi azt mondta egyszer, hogy milyen pofátlanul nagy igény tőlem, hogy csak művészlélek vagy művészetkedvelő férfival járnék. Amikor felhívtam rá a figyelmét, hogy nekem a munkám és több hobbim is ezzel kapcsolatos (vagyis az életemnek elég nagy részét képezi), vagyis akit ez hidegen hagy, azzal esélyesen nem lesz meg az összhang. Mondjuk már azon is kiborult, hogy a kora miatt elutasítottam (én ekkor 22 voltam, ő 41).

Ezóta már nem tudom komolyan venni, amikor valaki a hAtaAlmAs IgéNYekrŐl hisztizik, mert vagy arról van szó, hogy ő nem felel meg valaminek, vagy azt hiszi aranyásókból áll a női népesség. Nem tudom, melyik a szánalmasabb hozzáállás.

2022. febr. 3. 13:52
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

29

Pontosan!

28 voltan

2022. febr. 3. 14:06
 40/44 anonim ***** válasza:
56%

38-as:

Velem is történt olyan, hogy egy 40-es faszi konkrétan zaklatott, mert nem bírta felfogni, hogy 18 évesen nem az ő korabeliket akarom társnak...

2022. febr. 3. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!