Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen gazdag pali alá nem adom mert normális kapcsolat sincs?
Nem pervokatóv kérdés.
20 évesen még hittem a szép szerelemben. Én is megszívtam, beleadtam mindent, megcsaltak. Barátnőmet ia papucsként használja a férfje, és még sorolhatnám. Sok a rossz párkapcsolat, kb. 10% ami jó.
35 éves koromra rájöttem, hogy ha így is úgyis szar, akkor minek összejönni csóróval?
Legalább gazdag legyen, és a sok szrért amit kap egy nő q kapcsolatban legalább a pénz kompenzálja.
Más nem érez hasonlóan?
"Legalább gazdag legyen, és a sok szrért amit kap egy nő q kapcsolatban legalább a pénz kompenzálja."
És ki mondta annak a nőnek, hogy tűrnie kéne ahogyan a férfi bánik vele? Ki mondta, hogy legyen vele, vállaljon gyereket vele? Ő választja ki a sok férfi közül és ő marad vele!
Valamint egy csomó férfi igazi hárpia mellett él, vagy pénzéhes luvnyák mellett mint te vagy annyira hülye.
Nemektől függetlenül működik a rossz kapcsolat és általában mindkettő nemű belerak jó sok szart, nemcsak kizárólag a férfi!
Arról senki se tehet, hogy te 35 évesen normális férfit nem tudtál magadnak fogni mert olyan buta vagy, hogy pont olyanokkal tetted magad akikkel nem kellett volna.
Bár 100%, hogy te sem vagy angyalka és benne volt rendesen a kezed a szarba, hogy nem működött a kapcsolat.
Csak mivel megintcsak végtelenül ostoba vagy, önkritika sehol inkább lennél gazdag pasival.
Csakhogy tudd ha nem vagy eléggé szép és főleg rafinált, jó az ágyban akkor nincs esélyed. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!