Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 évesen gazdag pali alá nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen gazdag pali alá nem adom mert normális kapcsolat sincs?

Figyelt kérdés

Nem pervokatóv kérdés.

20 évesen még hittem a szép szerelemben. Én is megszívtam, beleadtam mindent, megcsaltak. Barátnőmet ia papucsként használja a férfje, és még sorolhatnám. Sok a rossz párkapcsolat, kb. 10% ami jó.

35 éves koromra rájöttem, hogy ha így is úgyis szar, akkor minek összejönni csóróval?

Legalább gazdag legyen, és a sok szrért amit kap egy nő q kapcsolatban legalább a pénz kompenzálja.

Más nem érez hasonlóan?

dec. 29. 13:00
1 2 3
 1/25 mikeXxX ***** válasza:
77%
Már ne is haragudj de ilyen kérdéssel téged sem az eszedért szerettek eddig. 45f
dec. 29. 13:03
 2/25 anonim ***** válasza:
32%
Kérdés, hogy minek kellene egy gazdag férfinak egy magadfajta, már lejtmenetben lévő öregedő, csúnyuló maca?
dec. 29. 13:03
 3/25 anonim ***** válasza:
67%
Mert ha gazdag pali alá fekszel akkor ő téged automatikusan meg fog becsülni? Vagy nem számít mit mond neked, mit tesz veled míg ad pénzt? Ugye tudod, hogy ha érdek, konkrétan anyagiak miatt szexelsz akkor egy prostituált vagy és bármikor lecserélhet tőled szebbre, ügyesebbre? Nincs garancia arra bogárka, hogy életed végéig veled marad.
dec. 29. 13:05
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
Gáz a hozzáállásod!
dec. 29. 13:06
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Te életed, te döntésed.
dec. 29. 13:08
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem hülyeség. Veled egyidős vagyok nagyjából, én úgy gondolom, minek kapcsolat, ha nem tesz boldoggá. A pénz nem fog szeretni, nem fog velem szexelni, gyereket vállalni. Ugyanúgy magányos lennék, pénzem meg amúgy is van. Akkor minek kéne eltűrnöm valakit?
dec. 29. 13:10
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
Attól, hogy pénzes a pasi, még nem biztos, hogy ad neked belőle, hogy te is jól élj.🤷A lóvés faszik a legnagyobb szarrágók ám!
dec. 29. 13:13
 8/25 anonim ***** válasza:
68%

"Legalább gazdag legyen, és a sok szrért amit kap egy nő q kapcsolatban legalább a pénz kompenzálja."

És ki mondta annak a nőnek, hogy tűrnie kéne ahogyan a férfi bánik vele? Ki mondta, hogy legyen vele, vállaljon gyereket vele? Ő választja ki a sok férfi közül és ő marad vele!

Valamint egy csomó férfi igazi hárpia mellett él, vagy pénzéhes luvnyák mellett mint te vagy annyira hülye.

Nemektől függetlenül működik a rossz kapcsolat és általában mindkettő nemű belerak jó sok szart, nemcsak kizárólag a férfi!

Arról senki se tehet, hogy te 35 évesen normális férfit nem tudtál magadnak fogni mert olyan buta vagy, hogy pont olyanokkal tetted magad akikkel nem kellett volna.

Bár 100%, hogy te sem vagy angyalka és benne volt rendesen a kezed a szarba, hogy nem működött a kapcsolat.

Csak mivel megintcsak végtelenül ostoba vagy, önkritika sehol inkább lennél gazdag pasival.

Csakhogy tudd ha nem vagy eléggé szép és főleg rafinált, jó az ágyban akkor nincs esélyed. :)))

dec. 29. 13:16
 9/25 anonim ***** válasza:
25%
Az a baj h nincs annyi gazdag pali mint golddigger. De sok sikert.
dec. 29. 13:20
 10/25 anonim ***** válasza:
66%
Neked nincs normális kapcsolat a kártyákban mert a normális férfiak nem téged vesznek figyelembe. Mint mondják mindenki megtalálja a párját a zsák a foltját szerint. Vagy suba a subához és guba a gubához alapján. A te szinted azok a férfiak akikkel dolgod volt.
dec. 29. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!