Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen gazdag pali alá nem adom mert normális kapcsolat sincs?
Nem pervokatóv kérdés.
20 évesen még hittem a szép szerelemben. Én is megszívtam, beleadtam mindent, megcsaltak. Barátnőmet ia papucsként használja a férfje, és még sorolhatnám. Sok a rossz párkapcsolat, kb. 10% ami jó.
35 éves koromra rájöttem, hogy ha így is úgyis szar, akkor minek összejönni csóróval?
Legalább gazdag legyen, és a sok szrért amit kap egy nő q kapcsolatban legalább a pénz kompenzálja.
Más nem érez hasonlóan?
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy egy gazdag pasi pláne kapcarongynak kezeli a nőket. Főleg ha te meg csóró vagy. Mert a gazdag pasik feleségei, akik otthon ülnek, és nem csinálnak semmit, ők még akkor jöttek össze a férjükkel, amikor az még nem volt gazdag.
Amelyiknek eleve van pénze, az meg fogja nézni, hogy kivel áll le, hasonló a hasonlóval. Ha mégis leáll veled egy ilyen férfi, leginkább szexre fognak használni. Ha esetleg összejönne a házasság az orrod alá fogja dugni a házassági szerződést, amit én soha nem írnék alá.
Szóval szerintem ne a pénzt nézd, mert még inkább csalódni fogsz, inkább az emberi tulajdonságokra koncentrálj.
Házassági szerződés nálam alap lenne. Ez engem is véd. Honnan tudjam, hogy nincsenek kétes ügyei????
Nem egészen ment át az üzi úgy látom.
Csóró pali is csak arra használt, nem becsült meg.
Akkor inkább használjon egy gazdag aki jó helyekre visz.
Szexre szükségem van, de krva nem leszek. Mindenképp párkapcsolatban akarok lenni.
Nőként azt mondom, először is nem tudni, mit jelent a pervokatóv szó. Szerintem nincs ilyen szó. Itt kezdődnek a gondok.
Másrészről meg igen, simán befoghatsz egy gazdag faszit, de sajnos nem garantált, hogy őrá ténylegesen támaszkodhatsz majd anyagilag, szerintem a legjobb önállónak lenni, mert így nem vagy kiszolgáltatva egy másik embernek!
Ha 25 éves lennél, akkor aktuálisabb lenne a kérdés.
A férfiaknak kiemelten fontos a fiatalság és a jó külső, egy gazdag pasit meg semmi sem kényszerít arra, hogy egy 35 évest vegyen el, főleg akkor nem, ha gyereket akar 2-3 év múlva. Te akkor màr közelíteni fogsz a 40-hez, így egyre problematikusabbá válik ez az egész.
Mondjuk ha olyan külsőd van, mint Sarka Katának - aki 38 évesen is topcsaj - akkor minden nehézség nélkül találhatsz gazdag pasit. De ha csak az átlag 30-as magyar nő színvonalát éred el külsőben, akkor, bár nem lehetetlen a küldetés, de nagy hátrányban vagy.
Ki mondta, hogy kötelező kapcsolatban lenni?
Te és a hasonlók jobb ha egyedül maradnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!