Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg végre, hogy nekem nem kell a nyakamba kolonc?
Figyelt kérdés
Egyre többször azzal jönnek, hogy kéne nekem egy barátnő? De mégis minek? A csajok csak leszívják az ember energiáit, elveszik az idődet és a pénzedet is. A modern nő az teher! Kolonc a nyakadon, nem teheted amit szeretnél, megpróbál beszabályozni. Duzzog, hisztizik, manipulál, leszív teljesen. Felesleges és felszínes programokra próbál elrángatni, pl bruncholás, vagy huszadrangú ismerősökkel beszélgetés, de minek? Én szabadon és nyugodtan akarok élni, a nő ennek csak gátja már! Miért lett ekkora elvárás, hogy feltétlen együtt kell lenni valakivel?dec. 29. 12:01
1/22 anonim válasza:
"Miért lett ekkora elvárás, hogy feltétlen együtt kell lenni valakivel?"
A szüleid, barátok szerint az esetleg mert szeretnék, hogy boldog légy. De ki lehet nyitni a szádat és határozottan megmondani, hogy nem lesz barátnőd mert nem akarsz és ha még egyszer szóba hozzák többé te nem állsz velük szóba.
Ennyi.
2/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárkit érdekelne a hisztid. A családod, barátaid úgyis tudják, hogy képtelen lennél nőt szerezni, a többieket meg nem érdeklni. Csak te gondolod, hogy mindenki veled van elfoglalva.
3/22 A kérdező kommentje:
Idióta vagy 2-es, és rosszindulatú. Volt már többször is barátnőm, pont hogy a tapasztalataim beszélnek belőlem. Te meg csak vagdalkozol. És tényleg egyre több rokontól, ismerőstől hallom ezt. Pedig én aztán nem panaszkodok társtalanságra, sőt kifejezetten boldog vagyok egymagamban.
dec. 29. 12:09
4/22 anonim válasza:
És ez a rinya szerinted itt kit érdekel? Mondd ezeket szemtől szembe annak, aki zargat ezzel a témával, mert itt ez csak provokációnak jó.
5/22 anonim válasza:
Szerintem te jókorát puffantál, vagy hallottál mindenféle szart a nőkről és azzal nyugtatod magad, hogy minden nő rossz és inkább egyedül maradsz. De azért szexre jó (lenne) egy pár. Igazi nőgyűlölő vagy. Nagyon jól teszed, hogy nem keresgélsz partnert hiszen nem való neked. A pofád ja nyisd ki és akkor majd befogják Pistike!
6/22 A kérdező kommentje:
Miért, talán én nem írhatok ki kérdést szabadon bármiről? Te fogod megmondani, mit írhatok ki és mit nem? Ez egy kérdezős oldal, szabadon azt kérdezek amit csak akarok. A kérdésem nem sért semmilyen szabályt, szóval fogadd el! És bízok benne hogy itt hasonló sorstársakra akadok, akik jó tanácsokkal fognak tudni ellátni. Az 1-es pl egész jókat mond, de én valami kevésbé drasztikus megoldásra gondolnék, a fenyegetés helyett.
dec. 29. 12:12
7/22 anonim válasza:
Milyen tanácsra volna szükséged?
Neked nem kell nő, rendben.
Keress akkor férfit. Vegyél kutyát. Sírjál és gyalázkodjál a többi magányos hapsival, hogy milyen jó nektek, túljártatok mindenki eszén és örülhettek egymásnak. Nőlj fel és tanuld meg képviselni magad. Ne csak az online térben böfögj, hanem a környezetedben is hitesd el, hogy te így vagy boldog! (nehéz lesz)
8/22 anonim válasza:
Szerintem neked egy olyan csaj kene, aki otthonulo tipus. Csak igen, o nem ugy fog oltozkodni feltetlen, hogy megakadjon rajta a szemed, nem egy tipik insta cica. Eszre kene venned mas lanyokat is, nemcsak a kulsosegre menned.
9/22 anonim válasza:
Khmmm. Az az igazság, hogy ha te azt sugároznád magadból, hogy rendben van az életed, boldog vagy így, nem hiányzik semmi, akkor senki nem sugallná a környezetedből, hogy változtatásra lenne szükséged.
10/22 anonim válasza:
#1 vagyok és már lehetőséged nincs ugyanis addig nem fejezik be míg te nem lépsz fel eléggé határozottan magad mellett. Azt hiszik, hogy lehet téged kontrollálni, manipulálni és amit ők vallanak az az univerzális igazság. Túlságosan el vannak maguktól telve és szépen helyre kell őket állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!