Valóban az a helyzet, hogy az ellenzéki összefogás igazából nem is szeretne idén kormányra kerülni, mert nagy kolonc lenne az államháztartás rossz helyzete?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 18:02
1/5 anonim válasza:
Nem nyerni fognak és akarnak is.
2/5 anonim válasza:
Nem, ez már csak olyan "előre magyarázzák, miért kapnak ki" dolog.
3/5 anonim válasza:
Előre megmagyarázzák miért nem lesz jobb akkor sem ha ők nyernek.
4/5 anonim válasza:
Egy ideig a fideszről gondoltam ezt, miután elkezdték a felsőoktatást alapítványokba menteni és a lehető legtöbb pozíciót meghosszabbítani pl. ahogy csinálták a Médiatanács elnökével. De aztán teljes nekifutásból elkezdtek pénzt osztogatni a népnek és elbizonytalanodtam.
Az ellenzéknél fordítva. Az előválasztásba hatalmas munkát fektettek, kezet ráztak, összezártak. Aztán megválasztották Márki Zayt, beindult a fent említett fideszes osztogatás és bumm, eltűntek. Nemcsak az önkéntesek tűntek el, hanem úgyérzem a politikai megszólalások és megmozdulások is.
A válaszom? Nem tudom. Igazából most mindenkinek érdekében állna elveszíteni és megnyerni is a választást.
5/5 anonim válasza:
Remélem nem ez a tervük , mert az emberek nem ezért szavaztak bizalmat az összefogásnak, hanem azért,hogy leváltsák Orbánt.4 év múlva ,ha a fidesz marad ennél csak több lesz a hiány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!