Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg végre, hogy nekem nem kell a nyakamba
kolonc?
Figyelt kérdés
Egyre többször azzal jönnek, hogy kéne nekem egy barátnő? De mégis minek? A csajok csak leszívják az ember energiáit, elveszik az idődet és a pénzedet is. A modern nő az teher! Kolonc a nyakadon, nem teheted amit szeretnél, megpróbál beszabályozni. Duzzog, hisztizik, manipulál, leszív teljesen. Felesleges és felszínes programokra próbál elrángatni, pl bruncholás, vagy huszadrangú ismerősökkel beszélgetés, de minek? Én szabadon és nyugodtan akarok élni, a nő ennek csak gátja már! Miért lett ekkora elvárás, hogy feltétlen együtt kell lenni valakivel?
Amúgy meg ne legyetek többiek igazságtalanok légy szíves. Ha nőként írta volna ki a kérdést akkor kapta volna a válaszokat, hogy jól teszi úgyis minden férfi egyforma és inkább legyen egyedül. Kettős mérce ne legyen már. Mindenki élje úgy az életét ahogyan szeretné.(#1)
dec. 29. 12:25
12/23 anonim válasza:
Ez csak azok számára elfogadhatatlan, akik kapcsolatban vannak és nemtudják az életüket enélkül elképzelni. Ez pont olyan, amikor egy kövér azt mondja egy normál testalkatúra, hogy gebe. Mindenki magából indul ki.
dec. 29. 12:30
13/23 anonim válasza:
Én megértem.
Nekem sem kell barátnő.
Mióta a legutóbbi párkapcsolatom szétesett, teljesen másként tekintek erre a témára.
Habár attól, hogy barátnő nem kell, ez nem jelenti azt, hogy ne vágynék nőre. Sőt. Azt gondolom, hogy egy fiatalember élete nem teljes nők nélkül. Én csak a komoly kapcsolatokat utasítom el, de laza és szexkapcsolatban minden további nélkül benne vagyok.
Habár most nem, mert vizsgákra készülök, majd utána.
dec. 29. 12:49
14/23 anonim válasza:
Én megerősítem, neked tényleg nem való kapcsolat, ha így látod a helyzetet. Rossz volt olvasni ezt. Minden esetre, jogodban áll ezt gondolni. Mindig is elvárás volt a kapcsolat, mert “így szoktuk”. És az emberek nehezen fogják fel, ha valaki másképpen akar élni. Tanulj meg kiállni magadért, ha nem akarsz párt, akkor nem akarsz.
dec. 29. 12:53
15/23 anonim válasza:
Nem kell senkivel együtt lenned. Nem is kívácsi rád senki.
dec. 29. 14:03
16/23 anonim válasza:
Mert, te nem vagy rosszindulatú??? Hányinger, amit ide okádtál... Egy kalap alá veszel MINDEN nőt, oszt jólvan. Én speciel nem vagyok ilyen és még nagyon sokan nem ilyenek. Jobb is neked egyedül.
dec. 29. 14:20
17/23 anonim válasza:
Nem elvárás, hogy együtt legyél valakivel.
Sőt, esetedben jobb, ha megkímélsz magadtól mindenkit.
dec. 29. 14:52
18/23 anonim válasza:
Mindenki azt kezd az életével, amit akar. Mi itt a gond? Sokan élnek egyedül. Ez most a divat.
dec. 29. 14:59
19/23 anonim válasza:
Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor nem akarsz, ennyi. (Mondjuk ezzel a stílussal nem is fenyeget ennek a veszélye...).
Aki meg nekiáll erről faggatózni, annak szépen elmondod a kicsi száddal, hogy nem akarsz barátnőt és téma lezárva.
dec. 29. 15:27
20/23 anonim válasza:
11: Ne fáradj, most függetlenül attól, hogy mi is az igazság és miért írja ezt a kérdező, ameddig olyan hülyeségeket írogatnak itt hogy biztos neki nincsen rendben az élete, meg nem szereti önmagát, nincsen magánélete, nincsen pénze, gyűlöli a nőket stb. Mivel hogy ahhoz hogy nőd legyen egyik általuk említett dolog sem feltétel, az meg rajtad múlik hogy mik azok a dolgok, amikkel tudod a negatívumokat kompenzálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!