Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg végre, hogy nekem nem kell a nyakamba kolonc?
Figyelt kérdés
Egyre többször azzal jönnek, hogy kéne nekem egy barátnő? De mégis minek? A csajok csak leszívják az ember energiáit, elveszik az idődet és a pénzedet is. A modern nő az teher! Kolonc a nyakadon, nem teheted amit szeretnél, megpróbál beszabályozni. Duzzog, hisztizik, manipulál, leszív teljesen. Felesleges és felszínes programokra próbál elrángatni, pl bruncholás, vagy huszadrangú ismerősökkel beszélgetés, de minek? Én szabadon és nyugodtan akarok élni, a nő ennek csak gátja már! Miért lett ekkora elvárás, hogy feltétlen együtt kell lenni valakivel?dec. 29. 12:01
21/23 anonim válasza:
Xd menő szöveg: "teljes le szív" bár csak annyi gondom lenne hogy valaki le akar szívni.....
Jót nevettem egy újabb elmés troll.
22/23 Senior Séf válasza:
Őszintén sajnállak, kérdező. Februárban lesz 50 éve az első komoly kapcsolatomnak, és azóta egyfolytában nő van mellettem. Gyönyörűvé tették az életemet. Kedvemre hajthattam a világmegváltó terveimet, mindig volt, aki gondomat viselte, kényeztetett és rendben tartotta a háztartást. És hadd mondjam el, hogy akár tudsz róla, akár nem, a férfi (te is!) a titokban mindig a nő elismeréséért dolgozik. Háborút indít, ha hatalmában áll, mikrosoftot agyal ki, ha nem elég jóképű, kardfogú tigrist terít le, jó termést termel a földjén, biztos otthont teremt, stb.
23/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy te vagy negatív és nem a 2. volt a rossz ember itt! Sajnos úgy be vagy szűkülve, hogy fel sem fogod fogni. Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!