Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik sokan zokon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik sokan zokon, ha valakinek számít a "státusz"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, és nagyon hiszek a társadalmi rétegződésben. Például én jelenleg egyetemista vagyok, és fontosnak tartom, hogy a lány is az legyen, vagy legyenek hasonló ambíciói. Nem jövök össze szakmunkással, vagy olyannal, aki leteszi az érettségit, aztán kész.

Illetve később is csak magamhoz hasonló kaliberű lányt szeretnék. Ha mondjuk sikeres leszek, akkor elvárom a lánytól, hogy ő is az legyen, illetve ha én mondjuk közép-, vagy felsővezető leszek valahol, akkor ő ne legyen bolti eladó, vagy takarító mondjuk.

Ezeket most csak példának írtam, ha kevesebbre viszem, természetesen az elvárásaimat is lejjebb adom.

Kérdés, hogy ezt illetően miért esnek a torkomnak, ahogy mindjárt láthatjuk a válaszoknál?

2012. nov. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Az Isten óvjon, hogy veled ismerkedjek:):D

Én nem menekülök csak te nem vagy ellenfél...

Érvek? Mondtam hogy nálam nem az dönt hogy a csaj pénzes, vagy sem vagy, hogy szakmája van csak.Mert attól lehet kedves,ÉRTELMES (neked hiába írom mondjuk) őszinte és szerény (másik szó amit nem ismersz).Van véleménye a világról, nem agymosott idióta :)Nem fújja a hülyeségét mint te, és társaságba is el tudok vele menni mert nem éget le :) nem fáraszt le, nem hiszi magát hülyeként is istennőnek:).ÉS attól érdekelheti sok minden, lehet szorgalmas és művelt.

És pl azért mert nincs annyi pénze mint nekem attól még nem fogom elküldeni.De hozzád ismerkedni sztem úgyse megy se szegény, se gazdag neked ennyiből könnyebb. :D

Hogy megértsd te is: ha van egy aranyos helyes értelmes csaj,aki szimpatikus külsőre, belsőre akkor nem érdekel, hogy mennyi pénze van vagy hol dolgozik....ÉS nekem ezzel csak jó tapasztalataim voltak.Neked meg csak rosszak mert téged az értelmesek (bármilyen végzettségű) bölcsen elkerült :D

Ja és ne fárasszál már, te meg a vita.Az hogy nyálas stílusban, humortalanul kötekedsz meg hülyeséget beszélsz, az nem vita.....Vitázni olyan emberrel szoktam, akinek van véleménye, világnézete.Nem 2 mondatos emberekkel!! :)

Mert neked ez az érved: "de ez a normális" :D.

jó tényleg mosolyogtam rajtad, meg minden de már sok.Vegyél egy nagy táblát és arra írjál.:D

És ez szerintem jópofa: :) meg ez is: :D.Te meg nem vagy az..

2012. nov. 3. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!